Šta je novo?

Telekom: Tri meseca besplatno (proba)

mikav

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2004
Poena
610
da li je jos neko dobio pismenu ponudu na adresu za tri meseca besplatnog adsl plus iptv a zatim ili vratis opremu ili placas adsl a iptv za 1 din plus do nove godine dzabe hbo cinemax i arena
mlogo lepa ponuda

Dobio moj drugar danas adsl, 1mbit sa 200ms pingom, tri meseca po dinar pa 1490 narednih 21, iptv nije uzeo ali ovo neizgleda bog zna kako 1500 keka za nesto sto ima 200ms ping, lose....

ne ne tri meseca ne placas nista ni adsl ni iptv ako ti se ne svidi vratis i hvala lepo nista ne kosta
sta je pingovao prijatelja gugla ili sta...

Mozes li da okacis to da vidimo?

dobro zvuci ako dobijem ponudu opusticu sbb na to vreme

Ja sam dobio i prijavio se. Zvace me uskoro sa opremu. Da, prva 3 meseca adsl i iptv free, paket 1-16M po izboru a onda ili vratis ili se nastavlja 12 meseci ugovor tako sto placas paket neta a iptv je 1din.

Telekom izgleda postaje ocajan cim daje ovakve ponude ... Ako akoo!!! :D

Znači da svi pičimo 16mbit 3 meseca free... :D Jes da će malo ko imati više od 4-6...al i to je nešto ;)

Dobio sam ovu ponudu na kućnu adresu, ali kasno...potpisao sam već studenstki ADSL na 12 meseci.

Da li mora da se raskine stari ugovor i tek onda potpiše novi ili je moguće produžiti (obnoviti) postojeći uz ove pogodnosti? Bilo bi logično da može ova druga varijanta, a i praktično. A opet, ipak je to naš dragi Lelekom. :mad:
Napominjem da mi je ugovorna obaveza od 12 meseci istekla još u septembru prošle godine.

Mislim da kao kod studentske kampanje, mora da se raskine stari i potpiše novi. Ja sam sve završio za jedan dan što i nije neko cimanje....

Stari ugovor se mora raskinuti, pa sklopiti novi, stari korisnci ne mogu dobiti ovu uslugu, a da bi postao novi korisnik moras da raskines stari ugovor i ne zaboravite da je ugovor na 12 - 24 meseca, i ne mozete ga raskinuti pre isteka tog roka, ako ga raskinete pre morate platiti sve do kraja. Ovo je od njihove sluzbe, Pre par dana bio i detaljno se sve raspitivao.

Da, ali tih 12 meseci pocinje da tece posle isteka 3 probna meseca.

Da, 3 probno i 12 po ugovoru znači 3+12 meseci.

Ja nikako da ubodem neku akciju. Nisam student a nisam ni djak odlikas :d . Potpisao opet ugovor pre dva meseca, sad sam "zarobljen" ponovo.

Ima ovaj fazon, mozda cu se u skorije vreme seliti. Jel uvazavaju to kao razlog da prevremeno prekines ugovor jer necu vise biti na tom broju, ili svejedno placas penale?. Kapiram da ce mi reci, aj da ti prebacimo adsl na novi broj. Problem je sto bi na novoj lokaciji imao uslova za SBB internet, ne bih uzimao adsl opet. Na novom broju bi bio slobodan da uzmem ovu akciju 3 meseca dzabe, pa im posle kazem neka hvala i uzmem SBB :D

elem okrenem 9818 dobar dan, dobar dan ja dobio ponudu pismenim putem u redu ako bi mogao da pitam po kom kriterijumu ste slali ove ponude odgovor po brojevima gde ima tehnickih mogucnosti za iptv , ja bih da se prijavim nema problema broj telefona maticni broj na cije ime zelite racun odvojeno ili zajedno sa telefonskim .... samo jos da proverimo da li stoji i dalje da moze iptv pa cemo javiti hvala molim
posle pola sata dobar dan dobar dan ovde taj i taj iz centrale idite da podignete opremu za iptv a posto je petak i vec 12 sati a broj je u izdvojenom objektu (klasican zicar iz telekoma ) prikljucicemo vam u ponedeljak izmedju 15 i 16 casova?????? hvala prijatno
9818 dobar dan dobar dan uslovi za iptv postoje sad da vidimo za adsl , to morate u poslovnici u redu hvala
poslovnica dobar dan dobar dan ja doso po opremu za iptv u redu samo mi dajte broj telefona da proverim da li je kod nas ili sa druge strane zgrade (takodje poslovnica) ?????? u redu evo oprema evo i adsl hg520c ali morate doci u ponedeljak da potpisete za adsl imamo neke radove bla bla inace bi bilo realizovano za sat dva hvala dovidjenja inace je seka koja je to odradila non stop trazila asistenciju decka koji je isao da mi donese opremu i covek se cak ponudio da mi nadje duzi kabl ukoliko mi je potreban za iptv
iptv necu ni da prikljucujem i onako ne znam sta cu sa kablovskim programima
cini se dosta brzo predpostavljam da sam juce podneo zahtev da bi bilo danas gotovo mada da ne bese onog bate ne znam da li bi seka to bas odradila
tako uzmite ovo sa rezervom odnosno neciju konstataciju iz drugih tema da zavisi da li je teta dosla ljuta na posao pa vam onda zagleda indeks pola sata i slicno ili zna svoj posao pa sve to odradi ocas posla

Bio je danas drug da završi adsl u poslovnici i njemu su rekli da mora da sačeka do ponedeljka zbog nekih radova na sistemu....

A mene likovi koji uzimaju na probu net + iptv 3 meseca, pa posle isteka 3 meseca kazu "cao, zdravo" podsecaju na one likove koji po pijaci idu od jednog do drugog prodavaca, probaju sir i kajmak na deset mesta, posle klope probaju i rakiju tu kod komsije i na kraju odu kuci najedeni, napijeni, a da nista nisu platili.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Ako mislis na mene, internet kod telekoma sam uzeo pre 2 ipo godine, a iptv imam vec godinu ipo dana, tako da sam zasluzio da im na novom broju kazem "cao, zdravo" jer sam im iskesirao gomilu para do sad, a kod SBB-a imam 4mb paket samo duplo jeftiniji.

Tako da nisam tamo neki levi koji nije imao internet nikad, pa se sada raduje sto moze da uzme 16mb na 3 meseca dzabe, zasluzio sam da ih odbijem kada su bezobrazni i nece nikako da povecaju brzine i da isprate SBB-ove cene. Cak im se i iptv raspada, a od najavljenih HD kanala nista. Nista oni ne razmisljaju vec samo gledaju kako da strpaju sebi sto vise love u dzep.

Zasto da ne uzmemo sve sto nam zivot pruza :d

Bitno je da je dzabe, a sad ko saoseca sa telekomom sto ces neko da ga "prevari" time sto posle ta 3 meseca ne potpise ugovor je nesto drugo. Nije ni telekom glup, ne bi dao nesto za dzabe 3 meseca a da se njemu na kraju sve to ne isplati, jer ce odredjeni procenat ljudi zaista potpisati ugovor, a telekom je provrteo brojke i saznao da to njemu ide na ruku. Reklama batice, daju ti nesto na probu sto njih skoro nista ne kosta, a imaju sansu da zarade iz svega toga.

Isti slucaj sa ljudima koji daju da se proba sir,kajmak i rakija, reklama. Neko ce probati i reci "u majku mu sto ima dobar sir/kajmak/rakiju, od sada cu da kupujem kod njega".
A to je pitanje morala sto neko ide isprobava kod vise ljudi a ne namerava da kupi, ali realno ko jos ide od provajdera do provajdera i uzima akcije pa posle ne uzme njihov net, nije bas da imamo neki izbor da to radimo.

Nadam se da mi je logika zdrava :D

Ma da... samo eto, simpaticno mi... vrrrrlo slicno :d

A to je pitanje morala sto neko ide isprobava kod vise ljudi a ne namerava da kupi...

Upravo to - oce da isproba, a nema nameru da nastavi dalje... da li od jednog coveka (mozda se najede od jednog komada sira :D) ili od vise njih, to je manje bitno ;) Dobro smo se razumeli :D

Pozdrav i ne zameri!
MrBigJump.gif

U PONEDELJAK SU PUSTILI ADSL RADI OK MADA WIFI SIGNAL BI MOGAO DA BUDE BOLJI, RUTER HG520c. TELEVIZIJU NISAM PROBAO JER BIH MORAO DA RAZVLACIM MNOGO KABLOVA DA MENJAM NISKI TV KOJI NEMA AV ITD SVE U SVEMU ZADOVOLJAN SAM ALI HTEO SAM DA PODELIM SIGNAL SA KOMSIJOM NEKOLIKO SPRATOVA ISPOD PA CE PASTI SELIDBA MODEMA JER TAKO CEMO PODELITI KASNIJE I TROSKOVE A MOZDA NADJEM I TRECEG PA ONDA DA SE IDE NA VECI PAKET
A I RUTER SE MOZE ONDA KUPITI BOLJI
EVO PAR PODATAKA TO JE PAKET CLIK 4,SA RAPIDA IDE 300Kb
POGLEDACU KOJI JE SLEDECI PAKET TAKO DA NAS SVAKOG KOSTA OKO 1000 DIN
POZDRAV
P.S. BILO JE DOSLO DO MALE ZABUNE JER ME JE U PONEDELJAK UJUTRU ZVALA DEVOJKA IZ POSLOVNICE DA POTPISEM UGOVOR , MOZE U TOKU DANA A MOZE I SUTRA, I KAZE PUSTEN VAM JE ADSL MEDJUTIM NIJE BIO PA SAM POSLE PAR PROBA RESETA PROVERE INSTALACIJE ZVAO PODRSKU(MALO SE TEZE DOBIJAJU) ALI JE POSLE USLEDILO PAR POZIVA SA NJIHOVE STRANE DA JE PUSTEN I DA JE BILA ZABUNA A SUTRADAN I POZIV PROVERA DA LI RADI I TREBA LI NJIHOV COVEK DA DOJE DA PROVERI UKOLIKO NE RADI ZNACI IPAK PLUS ZA CELU PROCEDURU

Kad sam pitao za uslove rekli da mogu birati koju hocu brzinu i komplet IPTV kanala. Brzinu biram kad dobijem opremu i potpisem ugovor. Posle 3 nedelje dolazi covek sa opremom, tu je ugovor a brzina je 1Mbit. Pozovi stura da povecaju. Sutradan mi kazu da je u promo varijanti 1Mbit max ali je zato IPTV sve otkljucano. Ja tv skoro i ne gledam ali ajde.... 3 meseca free... pa vracam opremu. Posle ovog nemam nameru da ulazim u bilo kakve obaveze sa njima. Jeste, posle je IPTV 1din ali samo osnovni paket a slika.... nista... isto kao SBB analogni. Sada ili ja imam mnogo dobar prijem kablovske ili sam ocekivao mnogo vise od IPTV. Znaci, HD jedino.

IPTV ce imati smisla sa malo boljom ponudom kanala i kad krenu da daju setbox-ove koji idu na hdmi. do tada - cista glupost

Razvoj situacije... kako su mi operatori rekli da ne moze vise od 1Mbit otisao sam na telekomov sajt i podneo zahtev za vecu brzinu. Ne moze vise od 6Mbit zbog IPTV ali 6Mbit je proslo. Ako ne vratim opremu meni ugovor pocinje tek krajem oktobra tako da se ovde nista ne naplacuje. Vredi uraditi.

meni u Nisu rekli da je akcija samo za odredje korisnike(valjda random izvuceni sta li je)
zato verovatno i nema nista na njihovom sajtu

meni u Nisu rekli da je akcija samo za odredje korisnike(valjda random izvuceni sta li je)
zato verovatno i nema nista na njihovom sajtu

Ko zna koji su kriterijumi? Meni je drugar nudio vaučer sa ovom ponudom?!

Stiglo i meni, i ja uzeo. I ja sam mislio da probam, pa da vrtaim, ali obzirom da posle plaćam godinu dana samo net, a IPTV je i dalje dinar, možda i ostavim.

Da li je sigurno to da se ne plaća ako uzmem veći paket na probu? Da me ne iznenade neprijatno sa računom na kraju meseca?

Jer sam potpisao za Klik 1 (po savetu one tamo, jer kao, ako potpišen za veći, posle neću moći da vratim na manji), ali mi ništa nije rekla za probni period.

Mada kod mene izgleda da je već 6MB, postavio sam na temi o brzini.

Danas povezujem i ćaletu, uzeo i on da proba sir :) :) :) :) jer ima SBB, plaća prepaid, ja mu reko uzmi, bar ćeš 3 meseca da imaš za dž ..... :) :) :)

Vrh Dno