Mislim da je nekih 0,98 kada množiš Kbps u Mbps. Npr. treba da ti puste oko 82000 za 80. Zaboravio sam tačno koliko je bilo za 50 npr. Ono što piše u modemu je merodavno.
Glavni problem kod tog pitanja je da dobiješ nekog na telefon, ko radi u tehničkom odeljenju ili kako se zove to kod njih. Instalateri na terenu imaju te kontakte direktno sa njima (bar je tako bilo ranije). Onda da stave 85000 pa da se vidi hoće li da prekida itd... Treba da nađeš nekog ko ima volje da to podesi, pošto ume da ih baš mrzi

Kod mene odjednom u modemu 7000 a imao sam 20 ili 50Mbps. Dođe sutra, pokažem ali mora da pregleda po instalaciji i nema brzine pa nema. Hajde sedi, i zovi ovoga u centrali da pusti koliko treba i sve bude ok u sekundi

Ovo što Aki kaže, o tome nemoj uopšte da msiliš. Ja nisam nikada obraćao pažnju na te greške ako radi net. Kada dođe do prekida onda je to prekid koji moraš da primetiš (imao sam oksidovane, baš oksidovane, spojeve u utičnici. Totalni prekid u jednom momentu, do toga sve u redu).