Pisi im email da ti promene data path na ruteru sa interleaved na fast, pre par godina dok sam jos imao vdsl pisao sam im na ovaj emailDa li mogu nekako da smanjim Ping pošto mi je sada 25
Jednom mi je bilo na 2/7 i ping mi je bio 19 opet ću da tražim da vrateJedino da Interleave Delay (vreme kašnjenja) sa trenutnih 7/7 ms smanje npr. na 1/1, ali ubosti nekog iz tehničke da je voljan da to odradi je vrlo teško.
Drugar pita, može li ovde da se izvuče 90ak Mbps download, pa da ima smisla plaćati
Ovde moze da prodje 85,90 mbs on je jako blizu centrale 188 metara po ovome sto vidimDrugar pita, može li ovde da se izvuče 90ak Mbps download, pa da ima smisla plaćati 100/10?
Pogledajte prilog 477778
Koji je paket u pitanju i imas li iris tv?Pozdrav moze neko da objasni kako sam dobio u jednom danu 10/80 mbs neko je taj dan podesao modem vidi se reset od 3h. Posle kad sam resetovao modem manje parametre 10/75 i tako svaki dan nikako da dobijem vise od 10/75
Paket 100/10 ali ok ne podrzava to zadovoljan sam i sa 80 mbs svestan sam. Nema irisKoji je paket u pitanju i imas li iris tv?
Kad su mi pustili 80 mbs na portu margina bila 5,7 6 konekcija bila odlicna bez pucanja potpisujem bez ikakvog pucanja veze imao sam 76 mbsDeluje da su ti oni spustili brzinu na portu na 75Mbps za download. Zašto, skoro sigurno da ne bi pucala veza jer SNR od 6.9 je jako blizu granice od 6.0 za stabilan rad, a pri brzini od 80Mbps, SNR ti je pao na čak 5.7 što je ispod 6.0 koliko je neophodno za konekciju bez pucanja.
To su gornji limiti tvoje parice, više od toga možeš eventualno dobiti kroz VDSL vectoring, ali to mts mora da uključi na celom isturenom stepenu ili centrali, a da li hoće, 99.9% je da neće. Tih 75 je max za tvoju liniju i to je to.
Trazio i dalje nista nikako da naidjem na pravu.Sta se desilo sa ovim profilom sto sam ranije imao??Traži onda da ti vrate ako je radilo. Sa 6.0 može da radi sigurno stabilno, sa 5.7 niko ne može da garantuje.
Oni da hoce mogu da podignu i dostiznu stopu i stvarnu stopu to sam video u jednom momentu su stavili dostiznu stopu na 93 i margina za download se povecala na 8.5.Zasto nece pitanje je samo i oni to znaju verujem da mogu da odrade to nego kao da nekom cuvaju dodatni protok i margine..Deluje da su ti oni spustili brzinu na portu na 75Mbps za download. Zašto, skoro sigurno da ne bi pucala veza jer SNR od 6.9 je jako blizu granice od 6.0 za stabilan rad, a pri brzini od 80Mbps, SNR ti je pao na čak 5.7 što je ispod 6.0 koliko je neophodno za konekciju bez pucanja.
To su gornji limiti tvoje parice, više od toga možeš eventualno dobiti kroz VDSL vectoring, ali to mts mora da uključi na celom isturenom stepenu ili centrali, a da li hoće, 99.9% je da neće. Tih 75 je max za tvoju liniju i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari