Nisi na FAST-u zato imas veci ping mi na fastu imamo 2-3ms, koliko vidim ovde ti je IP 89..... Ne ona sto si gore napisao.Eee evo rezultata,ovde se vide ip adrese, dosta dobrs brzina cini mi se.
Ping varira od 8 do 15-16 u dimacem saobracaju.
![]()
![]()
Sent from my Cool S1 using Tapatalk
Planirao sam da uzmem privatnu iptv listu, da li ce da smeta ako budem na tom fast profilu, znaci ne planiram telekomov iptv vec od drugog provajdera.Tojedino oni mogu da ti podese. Ako nemas IPTV, pozoves ih i trazis da te prebace na Fast profil.
Imas kalkulator, googlaj vdsl calculator i onaj prvi link.
Sto se tice cgnata ne bi trebao po toj ip adresi da si iza, ali pogledaj u ruteru i pogledaj na whatismyipadress i ako su iste 100% nisi iza nata, a ja kazem da 99% nisi iza nata.
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Ваљда се адреса мења често, код рестарта конекције или рутера.Mogucw da sam nesto presefio. Znam da ssm video tu ip adresu kada sam gledao properties veze. Ovo takodje nije iza CG NAT?
Sta znaci "fast"? To je nesto do parice ili sami stelujete neka podesavanja u modemu?
To nema veze, oba ce pokazati tvoju javnu adresu, a privatna ce uvek izgledati kao 192.168.x.y, jer ti te adrese dodeljuje ruter.Meni nece da se otvori ova opcija status, mora da nesto win baguje. Otisao sam na sajt whats my ip adres i izbacuje mi 178.221.60.131. to isto mi izbacuje i privatni torrent tracker gde sam clan. Trebalo bi da je to ta adresa.
Ovo je merenje od danas, ova druga slika.
Ne znam zasto ali kada odem desni klik na konekciju i kliknem na status, nista mi ne otvori, valjda neki bug u win-u. Probao sam restart kompa i nece da mi izbaci taj status. Postoji li neki drugi nacin da se vidi ta adresa?
Kod njega je verovatno ZTE ruter.
onda mu je: user:admin
lozinka:ztonpk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari