Ma[emoji768 je napisao(la):
e;5560151]Veljko rekoh ti još juče šta da uradiš, jer sam baš ispratio sve što si pisao
Dobio si net za 3 dana i to nesreća pa bio vikend,tj problem fiksnog koji nije radio 6-7 godina.
Ljudi čekaju mesecima na port. A šta si sve ispisao
Haahha, ada nemam ja zamerki na rad telekoma do potpisivanja ugovora, cak naprotiv, pohvalio sam sluzbenicu koja je zvala, proveravala, ubrzala stvari koliko je mogla, cak je zvala i za CG NAT pa su joj rekli da moze to da se resi. Zato sam i odustao od vracanja opreme jer me zamolila da to ne radim bar jos jedan dan. Ja sam i pre 6 godina iskljucio fiksni i net jer su me ovi lokalci zezali kada je net bio u kvaru. Dodje jedan dan jedan, pa premeri kabal od uticnice do rutera nesto napise.kao u izvestaju i trazi da se potpisem. Drugi dan dodje drugi, pa ode ulaza i kao utvrdi da nije do cvorista, a ja svo vreme im sugerisem da je u pitanju centrala i da vide da li je preopterecena parica jer mi je net pucao uvece kada je vece zagusenje i nije se vracao po dan dva nekoliko puta. Na kraju ja vidim da imam jos mesec dana do kraja ugovora, posle dva dana me pozove njihov inzinjer da me obavesti da je parica problem i predlozi mi da predjem na drugu sa nesto manjom brzinom. Ja mu kazem neka radi sta hoce jer za mesec dana ionako raskidam ugovor,valjda je to preneo marketingu, pa su me.zvali i ubedjivali, ali sam odbio sve sto su nudili i presao tada na nesto skuplji sbb.
A zavrsili su ovo odmah posle vikenda jer sam zvao jedno tri puta i poslao e mail centrali iz Beograda, gde sam trazio hitno resavanje problema. Zvala me je ta sluzbenica kojoj sam poslao e mail da proveri da li je kvar otklonjen. Da nisam bio ostriji ko zna koliko bi zavlacili, ova radnica je prijavu kvara prebacila na urgentno, mozda je i to pomoglo.
A ja lako ispizdim kada su ovakve stvari i neazurnost u pitanju, ako bar kasnis sa popravkama bar pozovi i obavesti korisnika u cemu je stvar a ne da ja zovem...
Da vidis kako su postali azurni kada je ova radnica zvala da kaze da hocu da vratim opremu, ujutru u 10 je kvar otklonjen... [emoji23]
Ali pazi, sve ove firme imaju isti taj pilicarski nacin razmisljanja. Posaljem ja SBB-u e mail gde pitam da li mogu da dobijem net bez televizije jer necu da placam nesto smo mi ne treba i da li kao visegodisnji stari korisnik mogu da ostvarim neki popust u vidu smanjenja pretplate. Stize meni kratak odgovor, ne moze jer nemaju tehnickih mogucnosti i ostave mi link za akcije starim korisnicima. Rekoh ok i kazem da raskidam ugovor. Sutradan mi stize e mail da ostavim kontakt telefon jer su kao eto moj zahtev prosledili sefovima i da ce me neko zvati da se dogovore samnom , toboze posto sam bas dugo njihov korisnik bla bla. Ja im samo napisem da sam opremu vec vratio a i da nisam ne bih prihvatio nikakav dogovor. Valjda oni mene treba da zovu da vide da li hocu da produzim ugovor, oa ako si jako dugo kod njih da sami ponude nesto van uobicajenih akcija...
Sent from my Cool S1 using Tapatalk