- Učlanjen(a)
- 25.11.2017
- Poena
- 20
Aha vidis imaju fast na 76Mb.Evo fast profil sa 2 STB kako izgleda.I sve radi odlično.Ping je 5.Pogledajte prilog 251674
Aha vidis imaju fast na 76Mb.Evo fast profil sa 2 STB kako izgleda.I sve radi odlično.Ping je 5.Pogledajte prilog 251674
Brzina je 50/8.Kada su mi povećali upload na 8 bio je interleaved profil ali je zato ping bio 20.Tražio sam da mi prebace na fast profil i sada je ping 5.Malo se ubeđivali i na kraju rešili.Važno je biti uporan.Kada plaćaš imaš pravo da tražiš.A kolika ti je brzina downloada i uploada? Jesi ti tražio Fast profil ili su to oni sami postavili?
Brzina je 50/8.Kada su mi povećali upload na 8 bio je interleaved profil ali je zato ping bio 20.Tražio sam da mi prebace na fast profil i sada je ping 5.Malo se ubeđivali i na kraju rešili.Važno je biti uporan.Kada plaćaš imaš pravo da tražiš.
1161/7322
FEC Errors(Up/Down) 59478/1944
HEC Errors(Up/Down) 0/0
Showtime Start 266 h 9 min 2 s
kod mene su opet bili danas iz telekoma, ruter podesen na 54/8 (2xIPTV), brzina i dalje 50/2. probali su i drugi ruter, ista situacija.. zvace me sutra opet kad se konsultuju sa nekim..
je l zna neko gde sta jos treba da se podesi da bi mi up isao 8mbps, da im kazem...?
Sent from Galaxy S8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari