A ti kablovi na merenje kao nisu kinezare?Kad si već stavljao kanalice mogao si lepo da zameniš "kilometar" telefonskog kabla sa CAT6 kablom i premestiš ruter kod utičnice.
@Apple: Zato što je to realna brzina tog "10 Mbps" paketa. Na ADSL-u postoji takozvani "overhead". Postoji i na VDSL-u ali je manji. Ni 50 Mbps nije toliko nego je 47-48 Mbps, osim ko ima Box paket sa IPTV-om pa konfigurišu port na više. Isto i za ADSL 10 Mbps je samo kod onih koji imaju i IPTV.
@topten: Nisam merioPiše da ima razlike... i na tarabi piše...
Ne verujem, koriste je isto. Sa starim softverom nije prelazio 20Mb dok sad ide preko 40Mb i to konstantno.
Ne verujem, koriste je isto. Sa starim softverom nije prelazio 20Mb dok sad ide preko 40Mb i to konstantno.
Da nisam ovo procitao ne bih ni testirao danas. I cini mi se da je tacno, konstantne su brzine na Speedtestu dok je ranije bilo odstupanja.Koliko sam primetio od kada je ubacen nov softver na ZTE wifi je mnogo stabilniji i ima veci protok.
Češki O2 ima ovaj model sa opcijom 3G/4G ali nema nigde fw za download, u svakom slučaju treba ti PPPoE user/pass da bi mogao da konfigurišeš ruter za VDSL i IPTV jer sa učitavanjem fw drugog provajdera brišeš PPPoE telekoma!To nema veze sa vezom.
Dal može da se nadje negde firmware koji omogućava 3g preko usb porta?
@lab310: Više neće Telekom da šalje ono u pismu varijanta nego drobe priču oko plaćanja statičke IP adrese. Port formward radi (ako nisi na CG-NAT), promena mapiranja/binding-a za LAN 1-4 portove isto može. Nema No-IP podrška. Od besplatnih DDNS provajdera ima podršku za http://www.dtdns.com, ja sam prešao sa No-IP na to čudo (a pre toga sa DynDNS na No-IP kad je DynDNS ukinuo free varijantu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari