Pogledaj koja je verzija fw na tvom ZTEprobao oba i kaze wrong pass,ali posle treceg pogresnog pokusaja ide neko odbrojavanje od 50 sekundi da nemogu da probam log in.
isključiti TR-069 management i neće imati pristup!
korisnici modela ZTE H168N uporedite verzije fw pa vidite da li je krenuo update sa možda izmenjenim admin pristupom!!
HW Version V2.1
SW Version V2.1.0T9_SRB
BOOT Version V2.1.0
probao oba i kaze wrong pass,ali posle treceg pogresnog pokusaja ide neko odbrojavanje od 50 sekundi da nemogu da probam log in.
Dobio sam zvanican odgovor od MTS-a preko mail-a da skidaju sa CG NAT-a, tako da budi bez brige. A ppoe podatke ne daju.
Šta je potrebno napisati u zahtevu za skidanje sa CG-NAT-a, neki konkretan razlog ili ne? Na koji mail se šalje zahtev?
Hvala.![]()
Firewall je bio fabricki na low,gde sa radi ta mac rezervacija u kojoj opciji?Da ja sa 3G netom pokusavam da pridjem kamerama i nece da me ubaci.Lokalno radi ko puska mob na wifi lokalnom 192.168.1.5 i udjem u app na mobu za kamere i odmah mi u lokalu otvori 192.168.1.64 kamere.Samo spolja nece da me pusta.
evo testirao sam ip i port sa one stranice koju si postavio i kaze da su zatvoreni portovi,a lepo su otvoreni svi kao na slici i 8000 port i 8080 port i 554 port,kazu da su zatvoreni na onoj stranici,a ja ih otvorio kao na slici.
Ako ti je IP adresa iz opsega 100.64.0.0 – 100.127.255.255...
Gleda se ova IP? INTERNET_R_VID_300 100.64.60.45 - dakle ovo je iza NAT-a? Super...
Na BitTorrent su portovi otvoreni, na port checker stoji closed on!
Pogledajte prilog 214454
Pogledajte prilog 214455
Pogledajte prilog 214456
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari