Jos nekom zeza net?
Za poslednja dva sata dva puta ispadao po pola sata, probao da prijavim kvar, a ono samo automat:" problem oko interneta je na nivou Srbije" i ni ne prosledjuje poziv dalje operateru...
Jesi probao user:admin pass:admints
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ovo nisam,probacu danas,a dali sam ja na cg-nat,po onim mojim slikama sa ip?i dali mogu sam da otvorim port posto ima slika ona poslednja sa opcijom port forward?
Za ZTE admin pristup je zavisi od modela:ovo nisam,probacu danas,a dali sam ja na cg-nat,po onim mojim slikama sa ip?i dali mogu sam da otvorim port posto ima slika ona poslednja sa opcijom port forward?
Nisi na CG NAT-u, imas javnu IP adresu.![]()
Ako nisam na cg-natu,onda mogu da otvorim sam port?Ima tamo ona poslednja slika kad udjem na telekom/telekom imam port forward,pokusacu danas tu da podesavam da vidim dali moze.A dali postoji sansa da me za nekih 6 meseci ili sta ja znam bace na taj cg-nat ili ostaje ovako kako je dok nepromenim neku novu opremu?
Poslao ja zahtev i za pppoe,pa nece da daju,tako ce reci i za cg-nat,moras da predjes na staticku ip,ako hoces pppoe i bez cg-nata.
Jel se firmware na ZTE ruterima azurira od strane MTS-a daljinskim putem?
Jel Telekonj remote prčka (i pušta firmware update) pomoću ovog TR-069?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari