Šta je to ostalo zaista ne znam, odnosno ne koristim, a oni to zovu omnifon usluga.A mozes da zivis bez identifikacije ? I sta je to jos ostalo ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozes da uzmes na par dana, ali platices tih par dana i plus 1000 din, bez ugovora. Pa posle, mozes i da potpises na 24 i dobijes akciju.
Ali ako si isao u poslovnicu, ili kako god podneo zahtev, a oni testirali, i rekli da je ok i da moze. Radice to...
Rock86@ ma ima da radi to...
Ako ne zelis da rizikujes, nadji nekoga ko ima resenje za OSI, neka uzme na tvoj fixni bez ugovorne obaveze (ne sme imati net drugde, nebitno je da li ima drugih usluga), pa onda prebaci na sebe uz ugovor.
Realno, tamo gde puste 50/2, bez provere parice, to radi odlicno.
Probao sam sa nekoliko 011/4xx telefona, primeti se da losije rade. Ni blizu lose kao u Americi, ali vidi se da je losije od mobilnog (negde izmedju 2G i 3G). Prihvatljivo, ali vidna razlika naspram bakra.Pa eto probaj kod nekog komšije koji ima SBB telefon...![]()
Ima valjda neko onda u toj zgradi Telekom net, pa pitaj?Kod mene moze jedino da ne valja parica od stana do Telekomove table u podrumu u koju ulazi optika. Zgrada je stara 36 godina. Ne znam koliki baksuz mora biti neko da to ne valja...![]()
Ima valjda neko onda u toj zgradi Telekom net, pa pitaj?![]()
Potpisuj, bices prezadovoljan. Ako ti je ipan u podrumu, kakva god da je parica izvucices 50 Mb/s lagano.
Ne čudi me... Takav odgovor sam očekivao.Probao sam sa nekoliko 011/4xx telefona, primeti se da losije rade. Ni blizu lose kao u Americi, ali vidi se da je losije od mobilnog (negde izmedju 2G i 3G). Prihvatljivo, ali vidna razlika naspram bakra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari