Ve®sus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 380
Da li je sada 100% tačno da su svima zatvorili portove ili je to samo sporadičan problem?
Izgleda da je sporadican, meni su jos uvek otvoreni. Javni IP mi je 109.x.
Da li je sada 100% tačno da su svima zatvorili portove ili je to samo sporadičan problem?
Super, treba ovih dana da dodju sa opremom da nameste, bas cu da ih pitam oko portova, ako stvarno zatvaraju, daleko im lepa kuca i nek ih prodaju sto pre haha [emoji1]pa pitaj ih da li ce da ti zatvore portove, pa onda sam vidi sta ti je vaznije.
Da, da. Gledam uglavnom 2K/4K.100gb Chrone je za YT, pretpostavljam?
Dali telekom i dalje daje neke tablete uz potpisivanje ugovora za VDSL, one varijante za 1 dinar, to je uvek zavučeno negde na njihovom sajtu tako da bez direktnog limka nema šanse pronaći...
Pre tri nedelje sam obnovio ugovor za 50/2. Radnik na šalteru mi je pomenuo i tablete, ali me nije zanimalo, pa nisam pitao za detalje.
Opet kavez, neko drmanje, sanjanje, ovo ono,a?Ja stvarno više ne znam dokle će ovaj enraged iscelitelj da spominje taj FUP.Jedino što taj zna je FUP,milion puta je napisao nešto što ne postoji,što nikada nije postojalo i on piše li piše.
Dajte da skupimo potpise da mu već jednom uvedu taj FUP kada ga čovek toliko voli.
Aj ti to dokazi nekome koji je zatucan i iz 'peta mu viri opticki kablDa je TS prodat DT-u bilo bi FUPa, nazalost![]()
Многи овде не знају ни да провере да ли је порт отворен, меша се затварање портова од стране провајдера и добијање приватне адресе а провера адресе преко оних сајтова је скоро небитан детаљ. Зато и кажем да се то другачије ради.Dobro pitanje, Cale, cudo niko nije pomenuo ranije
Bas sam proverio, i kod mene je isti slucaj (178.x.y.z i javna i u ruteru)
Не знам како је са VDSL, док сам користио ADSL није било потребно ни да ресетујем модем, релативно често је сам ресетовао конекцију и мењао адресу. Ја сам по потреби рестартовао PPPoE да променим адресу а најчешће када бих добио баш ову 178.х.х.х као и неку 97.х.х.х јер је баш био проблем са портовима.IP adresu ne menja Telekom dok ne resetujete modem.
Opet kavez, neko drmanje, sanjanje, ovo ono,a?
Da li ti znas da gde god je DT dosao da je uveo FUP? Pitaj Hrvate, Makedonce da ne pricam za ostale i naravno Crnogorce, nego jel ti mislis da svako voli pirateriju da citas malo strane forume znao bi da koliko su ljudi tamo "uplaseni" zbog skidanja nelegalnih tj piratskih stvari sa torenta?
Aj kad ne znas ne pricaj svasta.
Sta si zapeo za optiku aj eto ja predlazem da napravimo peticiju da svi damo kintu da se plazmici dovede ftth kako bi uzivao u brzom netu i jos boljem UL, ja evo prvi dajem kes samo da ne slusam o optici, zaverama SjBBa i drzave nesposobnosti ljudi u mts-u, nemogucnosti vracanja unazad HD kanala, titlova sa stranih sajtova, nauci Engleski care nije tesko kazem ti iz iskustva.
gde ste kupili kristalne kugle pa znate šta bi se desilo kad bi se desilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari