Ja ne izigravam nista nego ti izigravas jadnu napacenu staricu koju su svi odbacili a ona hoce NjEGA ali bi i NjU pa ne zna sta bi pre tu si ti negde ti bi MTS ali bi tvoj SjBB kao ona baba iz primera.
Moje razumevanje je mnogo strucnije od tvojih spiskova ljelja i neznanja.
Pa ako ne moze svuda oni su je razvukli gde su razvukli gde moze i gde su to uslovi u smislu novih naselja i davali npr u Belvilu imas fttb u Stepi ftth kazi mi koje je to jos novo naselje izgradjeno zadnjih 2-3 god a da nisu razvlacili optiku?
Po milioniti put ne branim nista nego nesto znam a nedto su spiskovi zelja tvoji koji nisu realni ne u Srbiji nego ni u DE nisu realni, pa covece da li ti znas da ni DE, NL, FR, PL, GBR.... nisu pod optikom u smislu ftth tj njihovi telekom operateri ima nesto ali mizerno obicno su to privatni ISP kao TT kod nas koji su ograniceni na mali broj ljudi tj. povrsine.
E jedino gde se slazemo to je sto tamo gde im je optika do stana nisu napravili odgovarajuce pakete i to je po meni lose i nedopustivo ali verovatno imaju razlog za to, a i sta tebe to pogadja ti ni ne zivis u Stepi?
Eto vidis ja sam za razliku od tebe realan i kriticki nastrojen kad je to OPRAVDANO za razliku od tebe, koji SjBB nece nista lose da kaze a najmanje su 200 puta gori od MTSa po svemu.
Jeste lose sto se brze nerazvijaju ali kad si ogranicen parama to je tako, jel kad gledas drugog i njegov milion ti je mali ali kad gledas svojih 1000 din onda ti je i to previse.
Plati da ti razvuku optiku od tebi najblizeg mts cvorista do tvoje gajbe pa ces da cujes cifru pa sad vidi da li bi mozda ti finansirao samo za tebe da ne kazem za druge.
Brdo miliona € je to da se sredi.
Tvoji pusti snovi ipak si ti za SjBB idi tamo imas ftth i uzivaj...... A da nema to ni SjBB.... Al ima mts