Mislio sam na ovaj promo gde se nudi Lenovo Tab 2 A7.
1700 za Net20 a 1800 za Net50
Da li je uspeo neko da pod UO predje na ovu kampanju?
Sigurno ne mogu oni koji su uzeli uredjaj. Znaci samo oni sa obicnom UO24, bez uredjaja (zbog nize cene samo, i bez besplatna 3 meseca) bi mozda mogli.Ovo i mene zanima i bilo bi odlicno ako moze. Uzeo sam prosle godine 20/1 + Memo Pad HD 7 za dinar pa bih sad presao na ovo.
AKo nisi uzeo vec nesto uz Box, nije problem, mada se ne secam da li samo nastavljas UO ili moras novih 24 meseca.Ja koliko znam ne moze da uzme nijedan uz superbox.
Mislim da je tablet namenjen samo za net20 i 50 a mi koji imamo superbox pakete(a placamo im najvise) nemamo pravo na tablet.
Ukoliko ima odoh i ja po jedan mada je problem her sam pod UO.
.
AKo nisi uzeo vec nesto uz Box, nije problem, mada se ne secam da li samo nastavljas UO ili moras novih 24 meseca.
Jedno vreme nisu davali, pa se ljudi prilicno zalili!
Mislim da uz obican BOX sada ne moze nista da se uzme (dobije),vec samo da se kupi telefon,tablet ili televizor koji otplacujes na 24 rate (meseca)!Moglo je i tada, ne znam kada su poceli tacno da dozvoljavaju (moglo je i kad su bili telefoni za jedan dinar).
Zasto ne bi mogao, nudis im novu UO, i placas uredjaj vise nego sto njih kosta? (to sto su 99% radnika smoreni da ista urade, pa "nista ne moze" je drugo)
Ranije je uz Box pakete bilo moguce dobiti neke telefone za dinar, vec duze vremena ne moze, vec sve ide na 24 rate, po ne toliko dobroj, ali ne i uzas ceni.Mislim da uz obican BOX sada ne moze nista da se uzme (dobije),vec samo da se kupi telefon,tablet ili televizor koji otplacujes na 24 rate (meseca)!
A ista je stvar i sa Super BOX-om!
Nova je kampanja, pogledaj Calexx-ov link. Ide tablet uz obe brzine, ali je 50/2 skuplja. (ranije je bila opcija samo 20/1+Tablet ili 50/2 bez, za 1700)Tablet ide samo sa 20/2.
Cekaj kako mislis placam uredjaj vise nego sto njih kosta ako mene kosta 1 rsd, pa koliko onda njih kostaju ti tableti?Moglo je i tada, ne znam kada su poceli tacno da dozvoljavaju (moglo je i kad su bili telefoni za jedan dinar).
Zasto ne bi mogao, nudis im novu UO, i placas uredjaj vise nego sto njih kosta? (to sto su 99% radnika smoreni da ista urade, pa "nista ne moze" je drugo)
Vidim i da ovde spominjete neki Super Box, znam da je postojao Mega Box, da li je to isto ili je ovo neki novi paket ?
mislim da si se malo presao, posto je superbox 3605 dinara. Za nekog ko ne zeli da objedini usluge i da na taj nacin uzme promociju sa tim tabletom, on treba sem tih 1700 (ili 1800), da plati jos i 650 za telefon, pa 1000+400 za tv, pa nek bude s popustom mobilni paket oko 750 dinara, sto dodje oko 4500 dinara, sto je razlika od 900 dinara na mesecnom nivou. Sve dodatne usluge koje ti platis za superbox, platio bi i ovaj, od dodatnog uredjaja,preko ostalih zezancija, tako da nije da je bas "nonsens" kako si ga ti predstavio (cak nema ni neogranicen fiksni, iako placa vise). Sa tom razlikom mozes uzeti tablet 24x900 dinara sto ispada skoro 200 eura razlike, a nabavna cena tog tableta sasvim sigurno nije preko te cifre.Ne dozvoljava mi da editujem predhodnu poruku pa moram novu.
Nisi u pravu @alfa tablet za 1dinar je moguc samo na 50/2 i 20/2 netu, za super box to ne vazi bar tako pise na linku ovom gore tako da si najverovatnije pogresio.
A totalna glupost sad ja im placam 4500 rsd mesecno i meni nisu mogli da ponude tu akciju a neko im da 1700 rsd i dobije tablet za dinar.
Totalni NONSENS.
Kao i uvek od telekoma.
tako da je lepo rekao, verovatno da ima neka promocija, moras da se raspitas, ali sasvim sigurno nije za dinar tablet...Sada isto moze - znaci, nije za dinar, ali ako nisi uzeo uz Box/SUperBox vec uredjaj, mozes da predjes na Box/Superbox sa uredjajem.
Nije za dinar! Sada nema za dinar uredjaj uz Box/SuperBox.Cekaj kako mislis placam uredjaj vise nego sto njih kosta ako mene kosta 1 rsd, pa koliko onda njih kostaju ti tableti?
Pronadji nekog ko nije mufljuz i ima kliker jedan barem. Moglo je. Jedino kazem ako bas sada, uz promenu portala, nisu promenili da i to ne daju. Stajalo je na sajtu cak!A sto se tice nove UO sto da im ne ponudim novu kad mi ostalo jos 21 mesec, nego nisam siguran bas da ce mi dati moracu do poslovnice da ih pitam.
Mislim da nisam ustvari znam da nisam zato sto isti koristim za razliku od tebe, a ja nisam rekao da super box kosta 4500 vec sam rekao da placam toliko, razlika je ogromnaaaaaa.mislim da si se malo presao, posto je superbox 3605 dinara.
Ali ja sam pitao bas za dinar, mogu i ja da odem u prodavnicu i da kupim tablet za 200€ sta je tu problem?drugo, alfa je napisao: tako da je lepo rekao, verovatno da ima neka promocija, moras da se raspitas, ali sasvim sigurno nije za dinar tablet...
Nije mi telekom kriv kao sto si TI rekao ne JA vec samo kazem da ne moze super box i tablet za dinar a ostavljam im vise para nego neko koji uzme net za 10-ak €…ne zaboravi da ti placas gomilu usluga i skoro sve su na nekoj vrsti promocije, i sad ti je telekom kriv sto ti nije dao i tablet i sta sve ne... mislim da nisi bas bio realan.
Nije za dinar! Sada nema za dinar uredjaj uz Box/SuperBox.
Vidi kralju ne bih sada pisao i objasnjavao da nisi u pravu jer pisem sa mobilnog, ali ovo sto si napisao su gomila ....(da ne pisem znas i sam)za razliku od superboxa koji ti koristis i placas 3605 dinara, ja koristim box4 sa hd i placam 3605 dinara, dakle imam samo net10 a ti net 50, a sve preko ovoga platimo i ti i ja. Dakle, nije da ti dajes nekom pare za dzabe nego placas uslugu koju koristis. Ako uzmes dodatna 2 stb, pa placas jos 600 dinara preko, ne znaci da si ti poklonio telekomu pare, vec da si dodatnu uslugu van osnovnog paketa - platio. Nemoj da izigravas zrtvu jer placas dodatne usluge, jer ih koristis.
Takodje kazes "dok sam ja imao 50, nisu davali nista", vidi kralju, dok si ti imao 50, drugi su gulili net 6/1, dakle placao si - ekskluzivitet. Nisi dobio tablet, kazes, a sta kazes na to da nisi placao 3600 ili 4000 dinara vec samo 1900? za istu cenu isao je net20 na akciji ako se dobro secam?
Drugo, ljudi koji uzmu net50 danas za 1700 dinara, ne ostavljaju "10 eura" nego plate i onih 650 sto je vec 20 eura, a mts ionako ima najbolju ponudu trenutno sa 50% ugovorom itd, tako da sam siguran da 75% sigurno ima i mobilni, a verovatno i vise njih. Tako da ostave ti "10e" i vise od 30. A koriste manje usluga pritom. Svaku uslugu koju ti preplacujes, i oni bi. Dakle, svako ko koristi isto sto i ti, ne moze da ispadne manje od 35-40 eura.
Takodje, da se razuemo, ne placas ti provajderima zato sto maksimalno koristis uslugu, placas mogucnost da je iskoristis u tim granicama. Nekom je to i vise nego dovoljno, nekom je nedovoljno. Normalno je da tv ne gledas 8 sati dnevno, pa da kazes isplatilo mi se. Gledas jednu emisiju dnevno, mozda dve, neki sport ili sta vec, ako ti i klinac gleda tv, smatram da je to vec iskoriscena usluga. Da ti je sve to nepotrebno, ne bi ni uzeo superbox u sustini.
Ali i treba da odes ako vec mislis da te oni ne postuju, a ja cu ti reci da su oni tebe maksimalno ispostovali, iako je to neverovatno da nekog telekom postuje danas sa uslugom, ali ako ti tvoja logika kaze da su te zavrnuli, molim te, stavi sve na papir, i idi tamo gde ti je najbolje.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari