Ma mozes koji oces paket za osobe sa invaliditetom od 10 do 50 mega ako imas uslove za 50, ja sam uzeo 50 po ceni od 1500 bez UO
Cekaj imas mega box znaci i HD kanale i to na 2 stb-a?sad kad mogu da vidim podatke iz rutera, evo da ih uslikam... onaj kalkulator na netu mi kaze da sam na 847m i da je vdsl2 max speed 45563, a ruter pokazuje dosta drugacije podatke za max speed. imam mega box sa dva iptv-a. da ih cimam da mi jos povecaju brzinu (da se ne bi usporavao net kada koristim iptv) ili je rizicno da ne bi pucala veza, mozda bolje da nista ne diram?![]()
Refresh je normalna stvar.
kada su oba stb-a ugasena, brzina neta je oko 47-48mbps. kada se upali jedan, ostaje oko 40-42mbps neta. kada se upali i drugi stb, za net ostane nesto malo preko 30mbps. nisam bas testirao sa hd kanalima i sve detalje...
sto se tice udaljenosti od centrale, imam oko 200m vazdusnom linijom, oko 300m kabla, cini mi se.
stari su i losi kablovi u selu pa se valjda zato nista ne slaze![]()
kada su mi pustili mega box sa jednin iptv-om, setovali su brzinu na oko 54 mbps - nije moglo vise. posle toga je zamenjen kabal od bandere do mog tavana, kablovi kod mene u kuci i nesto je u centrali cackano pa se zbog toga povecao max download. ali valjda zbog losih parica od centrale do zadnje bandere nece da mi pustaju vise da ne bi pucala veza.
@markomix: ja imam identican problem, otkada su mi promenili Channel type na Fast (pre toga je bilo None) hoce ruter da se diskonektuje sam i posle imam problema da dobijem IP adresu. U Connection Status stavka INTERNET_R_VID_300 tada stoji PendingDisconnect i treba mu od 5-30 minuta da se konektuje. Svaki put kada restartujem ruter (HG630) ponavlja se ova situacija. Prijavio sam im ovaj problem i dolazili su da provere. Stavili su mi drugi ruter za probu (HG655) i sa njim se konektuje za najvise 30 sekundi. Nisu hteli da mi ostave HG655, a nisu imali HG630 kod sebe. Najverovatnije je problem do firmware u kombinaciji sa ovim podesavanjima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari