Evo moj slučaj. Fizički sam na oko 500m od centrale, oni mi rekoše po njihovim podacima 790m žice. Dve ili tri godine (ne sećam se) sam bio na 10/1 - hg530c ruter, realno sam imao oko 8.70/0.85. Istekao mi ugovor i rekoh da probam ovaj 20/2, bez ugovora, da vidim da li će to šljakati, pa ako je ok, mogu i na ugovor. Dobio hg630, montirao i evo imam 19.20 /1.90 već dva meseca bez ugovora. Otišao sam, čisto da proverim, ajde ako već ovo ovako lepo ide, nek mi puste 50/2 po ceni 20/2, pa ako izvuče bilo šta više 25,35,45, meni sve odgovara, naravno. No međutim, dobio sam odgovor da nemam tehničkih mogućnosti, jer sam predaleko i bla bla bla. Naravno da bih mogao dobiti više i bez problema, jer samim prelaskom sa 10 na 20 sam dobio više nego duplo, ne 13,14, nego skoro punih 20... Ako već plaćam 20 svaki megabit preko bi za mene bio dobitak, ali ako puste pa ne krene, pa moraju da smanjuju dok se ne stabilizuje, itd... Jeste *******cija, u teoriji, pošto nisu ni probali, ne znam... Eto, baš ću da vidim s prijateljem da mi izmeri liniju ovih dana da vidim max. Sve to mogu i oni da ispitaju, samo ih mrzi, jer mogu da si naprave dodatnog posla i problema.