Pogledajte prilog 163654
Molio bih mišljenje o mojim parametrima.
Jesam, prvi put cova iz tehnicke podrske samo je hteo da zatvori problem i kaze cao ali nije resioZovi ih mora bar 17 da izvuče
Pogledajte prilog 163654
Molio bih mišljenje o mojim parametrima.
Ovde bih se definitivno slozio sa tobom.
blizu si limita - imaš lufta za još 1-2Mbps
nego download brzina je podešena na 53Mbps !??
to je nekakav megabox?
Štiklirao sam na "moj Telekom", promenu brzine neta na 50 mbts i posle par dana su me pozvali da zamenim modem i radi. Sada sam se prijavio za megabox u poslovnici, pa čekam da dobiju modem za megabox, pa da potpišem ugovor.
11,7 db na kojoj brziniNisu mi oni rekli, već znam gde se nalazi (oko 400m ), a 11,7 db mi je bio downstream line attenuation na adsl-u, a to je valjda oko 700-800 metara. Znam da kada sam okačio parametre iz modema, rekli su da verovatno neću moći da imam VDSL, ali evo već 2. dan radi odlično. Videćemo kako će biti dalje, nadam se da će ostati ovako.
ako si dobio modem za vdsl preko koga sada imas 50mbps, nemaju potrebe da ti menjaju modem, za mega box nema neki poseban modem.
Jel vam baguje malo HG630 nakon sto upalite/ugasite wifi ? Ja skoro uvek moram da ga restartujem nakon paljenja/gasenja wifi jer net krene da stuca samo tako.
A u zadnje vreme primecujem i da mi se u online gejmingu javljaju lag spajkovi. Youtube mi vec nedeljama jako lose radi, pola klipova ne radi ili se vuku, cak i pri nizim rezolucijama. Ima li neko iste simptome ?
Evo i od mene preporuka za Asus RT-N66U. Pre 3 meseca sam ga pazario (crko stari Linksys), jeste da nije jeftin (cena ~17K rsd), ali vredi svaku paru! Ono što je najbitnije podržava i alternativne firmware, dakle osim fabričkog (asuswrt) podržava Asuswrt-Merlin , Merlin fork , dd-wrt , Tomato... Meni je jedino zasmetalo kod fabričkog fw nepostojanje Name field on the DHCP reservation list, a to sam rešio prelaskom na Merlin fork fw... Inače sve radi savršeno stabilno bez ikakvih problema u vezi bilo čega. Koristim Targo FTTH NET najniži paket, ping ka gateway-u je 0-1ms , brzina ne pada, jednostavno uključite, podesite i zaboravite na ruter...... sutra cu uzeti Asus N66U i mislim da cu kao i kolega "ays" resiti problem za dugi niz godina..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari