salenjak
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.11.2010
- Poena
- 169
Ni ja nisam znao za ovo 50/2. Meni istekao ugovor, hteo sam neki tablet, ali s obzirom kakva je sad ponuda, nisam potpisao. Nego sam sa 10/1, prešao na 20/2 bez ugovorne obaveze za 2399 din. Kad odem na moj telekom, piše da imam ugovor pa ne dozvoljava ništa drugo da kombinujem. U stvari to je taj bez ugovorne sa zaduženom opremom za vdsl. No meni lepo ide ovaj 19.20/1.90, oko 600m žice do centrale. Jer ovih 50 može samo preko optike, ili može i običnim žicama. Mislio sam da sačekam neku bolju ponudu tableta, ali i 50/2 bi mi leglo samo tako za 1899 din, samo ne znam tehnički šta je uslov. Ima neko te podatke?Koliko puta neko treba da napiše da akcije tipa mega boksa ili 50 po ceni 20 nisu baš istaknute da ih svako može videti jednim klikom miša ili jednim pogledom oka.
Ko ima mogućnost VDSL-a dobiće u sandučetu takve ponude ili će ga posetiti neko iz telekoma.
Ko nije informisam na ovaj način može uvek da se registruje na sajtu telekoma pod delom moj telekom i tu može pod zahtevom za nove internet korisnike da pogleda sve akcije za njegovu telefonsku paricu pa i 50 po ceni 20.
Poslednja izmena: