Nije do rutera ja na mobu izvlacim 45Mbps, za megabox ne znam i ja ga ocekujem pre 5 dana sam potpisao ja sam vec imam net 50 i bila neka zena iz Teledirekta za megabox naravno odlicna ponuda pa sam potpisao.Da li neko zna iz iskustva koliko vremna treba da prođe od potpisivanja ugovora za megabox paket do moment puštanja u rad istog? Ja sam potpisao ugovor 22.01 i posle 7 dana su mi uključili net 50 i mobilni telefon a,još nisam dobio HD kanale.Zvao sam skoro svaki dan i uvek mi kažu da se strpim.Drugi problem je što mi je brzina preko wifi upola tj. 25 mbs.Za bzinu su mi rekli pošto nije zahtev sproveden do kraja da tako treba da bude.Imam onaj beli VDSL ruter i mislim da je problem u njemu,jer kako može preko lan kabla da meri 49 mbs a preko wifi 25mbs?
Ma to su forumaske fore naravno da mu to nije najveci problem i naravno da nece otici tj. angazovati advokata da odu do TS.
Nismo deca to su internet fore.
Ista je promocija, izgleda, samo je drugacije zovu zbog novih imena paketa.Ja sam 50 po ceni 10 potpisao u septembru 2014 i odmah su mi rekli da u bilo koje vreme mogu da pređem na mega boks paket,tako da tu nema nikakve mudrolije.Sada je inače promocija 50 po ceni 20.
Naravno da slabije poznaju materiju kad mi je rekla da imam 10Mbit net adsl na sta sam joj rekao da imam 50Mbit vdsl a ona meni staaaa?Inače ti iz Teledirekta uglavnom malo slabije poznaju materiju.Mene su njihovi šefovi 10 puta ubeđivali da uz mega boks može 5 mega uplouda,našta sam ja vrteo glavom i na kraju sam naravno bio u pravu.Iskoristio sam priliku da ih pitam zašto je ukinut upload booster ali nisam dobio odgovor,zapravo oni pojma nemaju da je ukinut.
Ja sam 50 po ceni 10 potpisao u septembru 2014 i odmah su mi rekli da u bilo koje vreme mogu da pređem na mega boks paket,tako da tu nema nikakve mudrolije.Sada je inače promocija 50 po ceni 20.
Tako je zato ga nema zvanicno na sajtu potvrdio mi je taj Nemanja koji radi u TS kad sam pitao.Mega boxa nema na sajtu zato što bi svi tražili samo to i ništa drugo i onda kada im kažeš da toga nema korisnik će biti toliko razočaran da će mu svi drugi box paketi biti preskupi.
Imaš:net 50/2,mobilni 300+300,čuveni fiksni,iptv osnovni paket+HD paket.
Ako imas mogucnost za vdsl mozes preci na megabox.Ok. A ako vec imam ugovor na regularan box, mogu li da predjem na mega?
Sada je inače promocija 50 po ceni 20.
Imaš:net 50/2,mobilni 300+300,čuveni fiksni,iptv osnovni paket+HD paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari