Treba ti bolji ruter verovatno . Napisi koji imas pa da prostudiramoAjde mala pomoć hakeri
Zašto mi je preko kabla DL 48-49 Mbps, a ako se nakačim na WiFi, speedtest mi na svakom uređaju pokazuje 20-24 Mbps?
Da li postoji neko podešavanje na samom ruteru gde mi on ograničava brzinu WiFi-a?!?!
Probaj da u ruteru ostavis samo n standard da radi.
Mozda bi mogao da dobijes mogucnost izbora samo n standarda ako bi prethodno rucno promenio channel width sa 20 na 40 MHz? Pazi ja nemam taj ruter ali resenje tvog problema je tu negde, kacis se po g standardu koji realno ne moze da ti da vecu brzinu od te koju imas. Ako ni ovako ne uspes da iniciras povezivanje po n standardu onda vidi da li mozes laptop da nateras da proba samo n.
ovo na slici je kroz dva zida i oko 5m. ali sto se tice brzine, kada sam u toj sobi gde je ruter, i kada je jaci signal, i dalje ne ide brze od oko 20mbps.Jel zna neko koliko traje prebacivanje fixnog i VDSLa i sta se desava ako nova parica ne podrzava vdsl?
Pajuce pa koliko si udaljen id tog rutera? Meni hg655b baca preko -50 uvek u celom stanu.
da li ruter uopste moze istovremeno da bude povezan sa nekim uredjajem u b/g standardu i sa nekim u n standardu? ili se pusta na najsporiji standard u zavisnosti od povezanih uredjaja..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari