Zaboravio si da telekom Slovenije ima opciju ako nećeš fiksni onda plaćaš samo iznajmljivanje bakarne parice što je pošteno.
Saznao sam neke nove vesti.
U toku je velika akcija telekoma gde se ide na teren i obilaze se svi postojeći korisnici a naročito VDSL korisnici.Pitao sam ih da pitaju šefove zašto je ukinut uploud buster.
Kako sam dobio info mada ne mogu da tvrdim da je 100% tačan mada su mi decidno rekli da uz mega box ide 5 mega uploud-a, i da od 1.februara obilaze naselje stepa stepanović i da će pre toga održati nekoliko sastanaka povodom promocije mega box paketa za stepu pa se tu očekuje i stav povodom uploud bustera.
U Sloveniji je mesecna nadoknada za fiksni telefon 12 EUR, za VOIP 3 EUR, a ako zelis internet bez fiksnog telefona placas dodatna 3 EUR mesecno za iznajmljivanje kabla od centrale do korisnika.
U naseljima Stepa Stepanovic, Belville, Ivana Ribara, u Beogradu, Telekom je postavio opticku mrezu koju ne zna da iskoristi i privuce sto veci broj korisnika.
Skupstine stanara u naselju stepa Stepanovic i Belville skupljaju potpise da bi se uvela konkurencija i skoro pa mole da u njihove zgrade udje SBB, Radijus Vektor, Orion telekom. U Belville je usao Orion telekom sa Premium mrezom pored vec postojeceg Telekom-a i Radijus Vektora, a u naselje Stepa Stepanovic pored Telekom-a usao je Radijus Vektor i SBB sa Fiber Power paketima. Telekom jednostavno ne zna da iskoristi svoj monopolski polazoj, rasprostranjenost infrastrukture i sam kvalitet infrastrukture u koju ulaze.
Usluga Upload Booster dostupna je samo korisnicima Starih Net paketa.
http://open.telekom.rs/internet/Content.aspx?temp=0&sid=1917&id=2057
Cekaj kako nece pa u Stepi ima i RV koji je kablovski operater jesi ti siguran u to sto pricas.enraged,
kablovski operateri nece da prave konkurenciju jedni drugima ali Telekom-u prave konkurenciju.
Nisu ga povecali, to je skroz novi paket. Ja ne mogu preci sa 20/1 na 20/2, a ako predjem na 30/2 ili 50/2 placam one STARE vise ceneNe verujem da ce novi korisnici biti korisnici drugog reda, mislim da trenutna ponuda novih paketa nije konacna i da ce po svemu sudeci i ona da se jos menja kao sto su pre nekoliko dana povecali paket 20/1 na 20/2 Mbps.
marxista,
da li vam je GDS (Građevinska direkcija Srbije) uveo Beogrid (SBB) ili ste sami morali da se organizujete?
Posto koliko je meni poznato GDS je dozvolio samo Telekom-u ulazak u naselje.
@alfaIomega
Ovo im trenutno pise na zvanicnom sajtu:
Stari Net paketi
Stari Net paketi nisu više u ponudi za nove korisnike. Svi postojeći korisnici ovih Net paketa mogu i dalje da ih koriste, s tim što u svakom trenutku mogu da odaberu neku od aktuelnih Net brzina.
Ako oni ovo ne znaju da procitaju i da protumace, onda nisu sposobni ni za vatanje zjala sto im je izgleda i osnovna preokupacija....
da, ako si na do 300m od centrale koja ima vdsl
Poslao sam im danas mail da hocu da koristim Upload Booster posto sam korisnik starog NET paketa. Videcemo sta ce sad da odgovore...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari