Šta je novo?

Telekom sece brzine???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
uplacenih 2mbps se svelo na sledece

Inace, cela Subotica je "odsecena" a nigde objasnjenja sto je potpuno normalno za nasu drzavu, jel. Ja sam na Sezamu ovde ali posto Sezam sve sheruje sa telekomom ovde u gradu tako da mi je isto. Da smo jednom nogom u evropi vec bi letele tuzbe sa svih strana ali ovako ... moze nam se pa sta sad. Kakva drzava takav internet.

Kaze tip na elitesecurity-ju da ima info da je crkao neki uredjaj za merenje protoka u Telekonju.

Evo meni su odgovorili na mail u vezi smanjenja brzine

Poštovani,
posledica navedenog problema su planirani radovi na mreži koji su u toku. Ljubazno Vas molimo za malo strpljenja do završetka istih.

Planirano vreme završetka radova je jedan radni dan, zahvaljujemo se na razumevanju.

S poštovanjem, Telekom Srbija a.d.:type:

Pa vec je prosao jedan radni dan. Uskoro ce i drugi radni dan da prodje.

A meni u sezamu kazu da ne znaju zbog cega imam problem i da je pitanje prosledjeno telekonju...:wc:

Kod mene od juče na Sezamu prepolovljena brzina???

Prilozi

• 18.03.png
    18.03.png
    14.4 KB · Pregleda: 41
Join the club.

432095346.png

Cela telekom infrastruktura je pogodjena sa ovim...negde manje negde vise...mislim da su najvise stradali stanovnici nase severne pokrajine...pogotovu njenog severnog dela...Subotica i 024 podrucije najvise.

A ja bih malo preformulisao....

Mizerni korisniche,
posledica navedenog problema su nasi nenajavljeni i neplanirani radovi na mreži koji su krenuli zlo i naopako,pa sad cekamo da dodje najpametniji od nasih ljudi i da to sredi. Zato nam se skinite sa vrata do završetka istih.

Evo meni su odgovorili na mail u vezi smanjenja brzine

Poštovani,
posledica navedenog problema su planirani radovi na mreži koji su u toku. Ljubazno Vas molimo za malo strpljenja do završetka istih.

Planirano vreme završetka radova je jedan radni dan, zahvaljujemo se na razumevanju.

S poštovanjem, Telekom Srbija a.d.:type:

click1

a i lampica "ACT" stalno blinka i ako nema protoka

Poslednja izmena:
Izgleda da su sredili problem,i kod mene se stanje popravilo.

dakle, nema govora i FUP-u i trafic shapingu. mozete da odahnete :D

I kod mene je sve sredjeno, samo mi nije jasno kako dobijate te vrednosti na speedtestu....

Ma ja sam odmah znao da je neki privremeni problem. Ne bi Telekom to nikad uradio ... :d

Poslednja izmena:
Meni nije sredjeno,neki debilni rezultat dobijem.

1Mbit/128

Poslednja izmena:
...

Popravljeno, nije htelo preko 12000 do veceras.

POZDRAV

Kad vidim takav i tolcki ping, dobijem odmah napad ljubomore.
Ja kada mi ping bude ispod 350 skacem od srece, posto je kod mene uglavnom preko 500, a iz Beograda pingujem server u Beogradu. A ostali rezultati su mi manje-vise OK, uostalom evo dokaza za to.

Paket 2048/192.

Poslednja izmena:
Kad vidim takav i tolcki ping, dobijem odmah napad ljubomore.
Ja kada mi ping bude ispod 350 skacem od srece, posto je kod mene uglavnom preko 500, a iz Beograda pingujem server u Beogradu. A ostali rezultati su mi manje-vise OK, uostalom evo dokaza za to.

Paket 2048/192.

Firefox daje manji ing od opere! Predpostavljam da koristis operu kao browser.

Meni radi sada Ok, isto tako kao i zadnjih mesec dana ali otprilike pre 2 meseca pa unazad je radilo mnogo bolje.
Download je nekada bio 474-480 KB/s a sada shara od 340-480 KB/s prosek u 60 sec. 412 KB/s
to je Click 4 paket

Ja nisam primetio da je protok uopste bio smanjen ovih dana dok nisam video temu. Sve je ok na click 4, mada ping mi je inace 26ms.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno