Šta je novo?

Telekom sece brzine???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
431514278.png

ja baš downloadujem kao nenormalan i sve mi ide na 110-114 na sezamu. tako da ne verujem da je neki FUP.

Poslednja izmena:

click2 paket download mi je plafon do 150kB, a up max do 16kB tako da je pocelo tesko nje*ra!

Bas gledam da li se ovo i drugima desava...
Paket Click 4

Inace pre mi je islo zakucano 479 KB/s a sada 364 KB/s u poseku - Kilobajta - na srpskom :)

Znaci nisam jedini....

Poslednja izmena:
Problem i kod Euneta - prepolovljena brzina dl,ul normalan.

Ja sam primetio od juce popodne da se vuce dl ali nisam obracao paznju.Danas ne prelazi 360kb/s.Naravno tehnicka sluzba nikad nije dostupna :mad:
Imam onaj click 1

Poslao sam im mail videcu da li ce da odgovore nesto

Ne mogu da verujem da se ovoliko uzbudjujete zato sto je net usporio par sati :d
Ocigledno je neki kvar, nije ni prvi ni poslednji put :)

Ne mogu da verujem da se ovoliko uzbudjujete zato sto je net usporio par sati :d
Ocigledno je neki kvar, nije ni prvi ni poslednji put :)

Pa nije zbog toga sto je usporio net vec zato sto ne kazu zbog cega.Nego se prave blesavi kao speedtest ne meri isparvno koristi IE islicno.Ako ti iskljuce grejanje da li se pitas zasto nema a placas, ili ma doci ce i ranije je nestajalo.

Poslednja izmena:
Identicna situacija u Leskovcu: Telekom smanjio brzinu Click1 paketa na 512/128.
Da li neko ima informaciju o cemu se radi?

@Nothingman

Jesi u pravu, ali zato postoji teh. podrska koja nikad ne radi u ovakvim slucajevima.
Da ne pricam o tome sto ti placas net mesecno znaci ocu da mi radi 30 dana * 24 sata :D

...

Paket 16384/768 i dalje radi super, nikakvih dodatnih secenja u odnosu na prethodne dane... Down i up i dalje isti kao i ranije...

Meni je na svu sreću sve u redu...

To njihovo sve je uredu, a meni ne radi mi je dojadilo, a posebno cekanje na tehnicku podrsku. U kancelariji su i meni sasekli download

Ja nisam primetio da mi Click 1 usporava. Premium RS mi je vukao normalno ~110-115k sa rapgetom dok sad kao free sa USD-om leluja zavisno od zagushenja od 70-100+k

Mozda neshto rade, ko ce ga znati. Samo da ne uvedu traffic shaping kao neki provajderi.

262wm5t.jpg

Bice sve ok ja sam zadovoljan jako i uvek je konstantan s tim sto naravno ima peak-ove jer je ukljucen SpeedUp

a kad pozovem teh servis nece da se jave nikako da im j.... misa njihovog bezobraznog

Preterujete ,strpite se par dana i bice sve ok.I meni je pre nekih mesec,dva na par dana lose radio ,al je posle sve sredjeno.Posto vas se mnogo javlja sa slicnim problemom ocigledno je neki problem do njih(ko ce ga znat zbog cega).A sluzba ko sluzba,najbolje je nezvat ih uopste.

Da, nemojte ih ni zvati, uzaludno je...Evo ja sam upravo zvao podrsku, ali sam obavesten da trenutno moj poziv ne mogu da prime i iskljucise me ladno...Znaci ljudi ovo je kao epidemija.Mnogo ljudi ima probleme...Jel moze neko da objasni sta znaci traffic shaping konkretno

Poslednja izmena:
Garant ce ostaviti ovako, Mi cemo se malo buniti, oni se nece javljati na Tel. i na kraju nikom nista. Vozi dalje...
I naravno nece reci ni zasto ni kako, ili ce reci da je preoptereceno itd.
A to sto u 4-5h ujutro (kad nema zive duse na netu) radnim danima ide sporo to nema veze.
U madjarskoj ide malo sporije preko dana ali uvece posle 23h pa do 7h leeeeti i brze nego sto si uplatio, dok kod nas ide max kolko si platio ili sporije kao sto je sada.

Sad` samo jos fali da pocne da puca i prekida :mad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno