Hmmm, sad sam na B92 uhvatio neku reklamu za ADSL Telekoma u kojoj kazu uskoro jos brzi paketi... Nesto OpenADSL (ne, nije openIPTV siguran sam)... Ne zezam se i nisam halucinirao :d...
dobro si cuo.. evo malopre bilo. Kazu OPEN ADSL, uskoro jos brze za iste pare..Hmmm, sad sam na B92 uhvatio neku reklamu za ADSL Telekoma u kojoj kazu uskoro jos brzi paketi... Nesto OpenADSL (ne, nije openIPTV siguran sam)... Ne zezam se i nisam halucinirao :d...
dobro si cuo.. evo malopre bilo. Kazu OPEN ADSL, uskoro jos brze za iste pare..
i ja sam video ovu reklamu!ja sam danas u novinama video reklamu u fazonu Open ADSL "vece brzine za iste pare" 512kbps --> 768kbps itd...tj. reklamiraju povecanje od 50% koje je vec bilo pocetkom novembra...a mozda nisam ni dobro video, ko zna
i ja sam video ovu reklamu!
znači, ovo je samo zakasnela reklama za nešto što se već desilo![]()
Ima dosta takvih!ma to za one koji ne gledaju kada se loguju na net da je brzina povecana
pa onda telekom pruza sansu da objasni ^^
ja sam danas u novinama video reklamu u fazonu Open ADSL "vece brzine za iste pare" 512kbps --> 768kbps itd...tj. reklamiraju povecanje od 50% koje je vec bilo pocetkom novembra...a mozda nisam ni dobro video, ko zna
Ne bih da branim telekom ali reklama kaze prelazak na visi paket bez promene cene. Prosli put se nije desio prelazak na visi paket, bar u slucaju 256 i 512.
Pretpostavljam da je ovo njihov plan za vreme kad ce imati konkurenciju i vec sad dizu prasinu nejasnom reklamom.
Ne bih da branim telekom ali reklama kaze prelazak na visi paket bez promene cene. Prosli put se nije desio prelazak na visi paket, bar u slucaju 256 i 512.
Pretpostavljam da je ovo njihov plan za vreme kad ce imati konkurenciju i vec sad dizu prasinu nejasnom reklamom.
Pa mozda ce uvesti da korisnici openIPTV-a dobiju veci paket od onoga koji su koristili za istu cenu (npr. ako neko ima 768kbps i prijavi se za IPTV dobije 1,5Mbps...
Kako je lepo sanjati...A mozda su konachno shvatili znachaj konkurencije i odliva korisnika ka SBB-u,pa na ovaj (jadan) nachin pokushavaju da nam kazu kako je sve otvoreno,i da ce se vremenom menjati brzine?![]()
haha, do jaja,Reklama se vrti na svim kanalima. Ja zvao Telekom i reče mi glas preko žice da poludeše više od poziva sa istim pitanjem, a da im iz centrale Telekoma nije stiglo nikakvo obaveštenje o OPEN ADSL. Na netu takođe nema viška informacija...:exploder:
Reklama se vrti na svim kanalima. Ja zvao Telekom i reče mi glas preko žice da poludeše više od poziva sa istim pitanjem, a da im iz centrale Telekoma nije stiglo nikakvo obaveštenje o OPEN ADSL. Na netu takođe nema viška informacija...:exploder:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari