Pa ovo je zaista jasno sta je receno u reklami.Znaci samo oni koji uzmu open iptv ce imati i duplo brzi paket.Npr. imas 768/64+uzmes open iptv i imas 1536/128 za 1425 din + za osnovni paket iptv 590 din to je sve ukupno 2015 din.(sa uracunatim pdv).Moj zakljucak je da samo oni koji uzmu iptv ce dobiti tu mogucnost.Oni koji nece da uzmu iptv vazice zvanicne cene za odredjeni paket.Nevidim zasto je potrebno toliko raspravljati kad je sve vrlo jasno receno i naglaseno u reklami za open adsl!
Četri strane rasprave a niko nije shvatio da vas je Telekom opet zaj****.
Svi korisnici će automatski dobiti pakete veće brzine, što znači sa dosadašnjih 512/192k će te preći na 768/64k. Da, nije greška.... kod par drugara sam gledao novosklopljene ugovore i ostale papire. U doba kad je najnormalnije da se raznorazni messengeri koriste za glasovnu i video komunikaciju Telekom je srezao upload.
cisto sumnjam da je to slucaj, jer bi tom logikom pravili i pakete brzine 4Mbita, sto samo tako nema sanse (bar ne za sad)...Pa ovo je zaista jasno sta je receno u reklami.Znaci samo oni koji uzmu open iptv ce imati i duplo brzi paket.Npr. imas 768/64+uzmes open iptv i imas 1536/128 za 1425 din + za osnovni paket iptv 590 din to je sve ukupno 2015 din.(sa uracunatim pdv).Moj zakljucak je da samo oni koji uzmu iptv ce dobiti tu mogucnost.Oni koji nece da uzmu iptv vazice zvanicne cene za odredjeni paket.Nevidim zasto je potrebno toliko raspravljati kad je sve vrlo jasno receno i naglaseno u reklami za open adsl!
Reklama za OpenADSL je cisto licemerje i podrugivanje tehnicki obrazovanom delu stanovnistva i jeftina prevara za ostale.
Takvi likovi dolaze kod svih! Cisto da znate da takvi likovi uglavnom nisu zaposleni u telekomu vec u nekoj podizvodjackoj firmi koja masno naplacuje telekomu za to sto radi. Telekomovi radnici retko i izlaze iz zgrade u kojoj je centrala.
hmmm... nesto se ne secam da je ikad postojao 512/192k "paket"... mora da si nesto pobrkao.
ne trebaju secice, oni to zubima :dAuuuu,oni mora da su neke visokokvalifikovane nindze,njima se samo extremni zadaci poveravaju,mozda popravljaju prikljucke viseci na uzetu koje nosi helikopter dok ih vetar nosa levo-desno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari