Šta je novo?

Telekom Open ADSL?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok, iskreno nisam ocekivao da su toliko truli da je ovo reklama za ubrzanje koje je vec bilo... Ne mogu da verujem... Srbija!!! Srbija!!!

Eto Uroshh je resio visednevnu enigmu.Pazi kada smo svi naslucivali da je bas to.Znajuci Telekom nista nas vise ne moze iznenaditi.Evidentno je da u toj firmi sede ljudi koji nemaju mozga i osecaja za trziste.Tu trpe i Telekom i mi kao korisnici.
Primer iz zivota:Odjavio Adsl u oktobru i zatrazio da mi ostave Mail nalog.45 dana im je trebalo to da ostvare.:shock:
Svojevremeno isto to Sezam je obavio za 4 minuta:wave:

U svemu se kasni,pa i u reklamama.
Koliki je vama ping ka youtubu ?
Meni min 300ms a dolazi i do 600ms,na sezampro adsl-u.
Ne mogu da odgledam ni jedan video a da ne secka.Pre povecanja je radio super a sada katastrofa.

e hvala ti Uroshhe, sto si okacio tu sliku, pa da ljudi konacno (pokusaju da) shvate da ova nova reklama ne znaci i neko novo, buduce ubrzanje.

btw, ne znam ko je rekao, ali definitivno mogu da se slozim da ova reklama moze da posluzi i kao obavestenje mnogima za ubrzanje koje je vec 3 nedelje iza nas... dosta ljudi nema pojma da je uopste bilo ubrzanja...

Četri strane rasprave a niko nije shvatio da vas je Telekom opet zaj****.

Svi korisnici će automatski dobiti pakete veće brzine, što znači sa dosadašnjih 512/192k će te preći na 768/64k. Da, nije greška.... kod par drugara sam gledao novosklopljene ugovore i ostale papire. U doba kad je najnormalnije da se raznorazni messengeri koriste za glasovnu i video komunikaciju Telekom je srezao upload.

Pa ovo je zaista jasno sta je receno u reklami.Znaci samo oni koji uzmu open iptv ce imati i duplo brzi paket.Npr. imas 768/64+uzmes open iptv i imas 1536/128 za 1425 din + za osnovni paket iptv 590 din to je sve ukupno 2015 din.(sa uracunatim pdv).Moj zakljucak je da samo oni koji uzmu iptv ce dobiti tu mogucnost.Oni koji nece da uzmu iptv vazice zvanicne cene za odredjeni paket.Nevidim zasto je potrebno toliko raspravljati kad je sve vrlo jasno receno i naglaseno u reklami za open adsl!

Poslednja izmena:
Pa ovo je zaista jasno sta je receno u reklami.Znaci samo oni koji uzmu open iptv ce imati i duplo brzi paket.Npr. imas 768/64+uzmes open iptv i imas 1536/128 za 1425 din + za osnovni paket iptv 590 din to je sve ukupno 2015 din.(sa uracunatim pdv).Moj zakljucak je da samo oni koji uzmu iptv ce dobiti tu mogucnost.Oni koji nece da uzmu iptv vazice zvanicne cene za odredjeni paket.Nevidim zasto je potrebno toliko raspravljati kad je sve vrlo jasno receno i naglaseno u reklami za open adsl!

E bravo! Sta ces kad nismo svi mi tako pametni.:wall: Prvo u reklami se uopste ne pominje iptv, drugo nemoj da iznosis svoje zakljucke kao da je to tako. Ne kazem da mozda nece biti tako, od telekoma me nista ne iznenadjuje, ali nista iz tvog zakljucka nije pomenuto u reklami.

Ha ha ha ha ha ha
Na sajtu Telekoma kad krene animacija za ovo OpenADSL pise "Volite li brz internet?" pa onda "VELIKO UBRZANJE"... Stvarno mi nije jasno dal iko od njih ima par grama mozga...

Četri strane rasprave a niko nije shvatio da vas je Telekom opet zaj****.

Svi korisnici će automatski dobiti pakete veće brzine, što znači sa dosadašnjih 512/192k će te preći na 768/64k. Da, nije greška.... kod par drugara sam gledao novosklopljene ugovore i ostale papire. U doba kad je najnormalnije da se raznorazni messengeri koriste za glasovnu i video komunikaciju Telekom je srezao upload.

hmmm... nesto se ne secam da je ikad postojao 512/192k "paket"... mora da si nesto pobrkao.

cisto sumnjam da je to slucaj, jer bi tom logikom pravili i pakete brzine 4Mbita, sto samo tako nema sanse (bar ne za sad)...

jednostavno, kod njih je sve pocelo da dobija prefiks "open"... uskoro cemo dobiti i "Open VoIP", "Open Wireless", "Open P2P" i sl. :wall:

Poslednja izmena:
Predlazem da uvedemo na Benchu permanentni ban za samo pominjanje ********,ili bar ovako da ga cenzurisemo,kao psovku...

Reklama za OpenADSL je cisto licemerje i podrugivanje tehnicki obrazovanom delu stanovnistva i jeftina prevara za ostale.

Koja reklama nije prevara?

Reklama za OpenADSL je cisto licemerje i podrugivanje tehnicki obrazovanom delu stanovnistva i jeftina prevara za ostale.

Kada bi ljudi u Telekomu mogli da se svrstaju u tehnicki obrazovan deo stanovnistva,onda mozda ne bi doslo do takvih reklama.
Secam se kad su me prebacivali na digitalnu centralu,pozvonio decko na vrata,dobardan-dobardan,kaze da je dosao da poveze prikljucak na digitalnu centralu(btw kabal je bio sproveden do kuce godinu dana pre toga,ali avaj),ja ga gledam,izgleda kao da je s Marsa pao,niti sluzbene legitimacije,ni zapisnika koje je kuce obisao,ni alata,ni nekakvog radnickog kombinezona,ama bas nista po cemu bih ja mogao da zakljucim da to onako najobicnije obucen covek nije dosao iz bilo kog razloga.I sad pustim ja njega unutra,ode on u potkrovlje da preveze prikljucak.Lik ladno zubima pokida stari prikljucak,isto tako skine izolaciju,poveze na drugi,izvadi iz dzepa izolirku,omota i cao.I sta reci,ovo sam mogao i ja da uradim naravno,ali nema vajde dok ne znam da su aktivirali prikljucak u centrali.

Meni kad je lik dosao da pregleda liniju da vidi zasto adsl puca nije imao kombinezon jedino kola sa Telekomovim natpisom.I on hoce kablove da prespoji ja racunam imao je neku torbu sa sobom da ima opremu sa sobom kad on mrtav ladan druze jel imas secice :D ja reko zar to ne treba da vi imate a on ce nista sad cu ja da zovem kolegu da donese opremu posto je otisao do drugog korisnika :) dao sam mu na kraju da mi se sto pre izgubi sa ociju,doduse na kraju problem bio na stubu udario grom :D

Takvi likovi dolaze kod svih! Cisto da znate da takvi likovi uglavnom nisu zaposleni u telekomu vec u nekoj podizvodjackoj firmi koja masno naplacuje telekomu za to sto radi. Telekomovi radnici retko i izlaze iz zgrade u kojoj je centrala.

Takvi likovi dolaze kod svih! Cisto da znate da takvi likovi uglavnom nisu zaposleni u telekomu vec u nekoj podizvodjackoj firmi koja masno naplacuje telekomu za to sto radi. Telekomovi radnici retko i izlaze iz zgrade u kojoj je centrala.

Auuuu,oni mora da su neke visokokvalifikovane nindze,njima se samo extremni zadaci poveravaju,mozda popravljaju prikljucke viseci na uzetu koje nosi helikopter dok ih vetar nosa levo-desno?

Poslednja izmena:
hmmm... nesto se ne secam da je ikad postojao 512/192k "paket"... mora da si nesto pobrkao.

Ne kod Telekoma, ali je postojao.

Ma, slaba vajda od priče o istima..... prvo pre 6-8 meseci pojavila info da daju link kosovskom Kurtešiju koji je za iste pare nudio 1024Kb flat a oni ovde davali 512Kb a sad su ubili upload brzinu. Šta li će tek za koji mesec da smisle.

Auuuu,oni mora da su neke visokokvalifikovane nindze,njima se samo extremni zadaci poveravaju,mozda popravljaju prikljucke viseci na uzetu koje nosi helikopter dok ih vetar nosa levo-desno?
ne trebaju secice, oni to zubima :d

al onako u letu zubima samo dodirnu i to bude savrseno iseceno :D

Ma samo pomisle na secice i zice se same iseku i oljupe. To rade snagom volje i za to je mnogo bitno da se ljuljaju levo-desno, bilo zbog hilikoptera bilo zbog neke radze.:D

posto vidim da ste krenuli da lupetate a i da je open ADSL raskrinkan ne vidim poentu drzanja ovog thread-a otvorenim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno