Šta je novo?

Telekom Open ADSL?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

BelThaZoR

Slavan
Učlanjen(a)
13.04.2006
Poena
370
Hmmm, sad sam na B92 uhvatio neku reklamu za ADSL Telekoma u kojoj kazu uskoro jos brzi paketi... Nesto OpenADSL (ne, nije openIPTV siguran sam)... Ne zezam se i nisam halucinirao :d...

Ceo dan pushtaju tu reklamu,ali na Telekomovom sajtu ne nadjoh nishta....

Hmmm, sad sam na B92 uhvatio neku reklamu za ADSL Telekoma u kojoj kazu uskoro jos brzi paketi... Nesto OpenADSL (ne, nije openIPTV siguran sam)... Ne zezam se i nisam halucinirao :d...

obzirom da je telekom spori dinosaurus to je verovatno zakasnela reklama za ono "dupliranje" sto smo vec dobili :d

dobro si cuo.. evo malopre bilo. Kazu OPEN ADSL, uskoro jos brze za iste pare..

dobro si cuo.. evo malopre bilo. Kazu OPEN ADSL, uskoro jos brze za iste pare..

Provalite kad izvale foru da dupliraju brzine samo onima koji uzmu i TV paket. Cisto da nas podsete koliko su ljigavi.:mad:

Videh slucajno reklamu za OpenAdsl, pominju se neke vece brzine, da li neko zna o cemu se radi?

ustvari je open iptv a brzine su neverovatne, bukvalno da ne poveruješ. ah taj sarkazam.

Vec smo pricali o tome http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=179237&page=5
Stvarno je neverovatno da se reklamira nesto sto ne postoji.. bar ne jos.. verovatno ce korisnici OPEN IPTV imati jeftiniji i brzi ADSL.. OPEN paket IPTV+ADSL... ostali ce da pasu na postojecim brzinama.
pretpostavljam , nisam siguran.. kad nema nigde da se procita onda preostaje da nagadjam.

Poslednja izmena:
ja sam danas u novinama video reklamu u fazonu Open ADSL "vece brzine za iste pare" 512kbps --> 768kbps itd...tj. reklamiraju povecanje od 50% koje je vec bilo pocetkom novembra...a mozda nisam ni dobro video, ko zna

Poslednja izmena:
ja sam danas u novinama video reklamu u fazonu Open ADSL "vece brzine za iste pare" 512kbps --> 768kbps itd...tj. reklamiraju povecanje od 50% koje je vec bilo pocetkom novembra...a mozda nisam ni dobro video, ko zna
i ja sam video ovu reklamu!

znači, ovo je samo zakasnela reklama za nešto što se već desilo ;)

i ja sam video ovu reklamu!

znači, ovo je samo zakasnela reklama za nešto što se već desilo ;)

Kakva smo mi :banana: drzava!?! Pa sta oni misle, da privuku jos po koju tetkucu da uzme "najnoviji model interneta"?:D

ma to za one koji ne gledaju kada se loguju na net da je brzina povecana

pa onda telekom pruza sansu da objasni ^^

Video sam i ja danas ovo... proslo je 18 dana od tog super-mega-giga povecanja, a oni sad krenuli sa reklamama... Auuuu...

Tako su i u Sovjetskom Savezu manipulisali ljudima pa eno kako su zavrslili. :D

Poslednja izmena:
Ne bih da branim telekom ali reklama kaze prelazak na visi paket bez promene cene. Prosli put se nije desio prelazak na visi paket, bar u slucaju 256 i 512.

Pretpostavljam da je ovo njihov plan za vreme kad ce imati konkurenciju i vec sad dizu prasinu nejasnom reklamom.

Na ES neko rece da je to reklama za kondome.. :-devil-:

Ne bih da branim telekom ali reklama kaze prelazak na visi paket bez promene cene. Prosli put se nije desio prelazak na visi paket, bar u slucaju 256 i 512.

Pretpostavljam da je ovo njihov plan za vreme kad ce imati konkurenciju i vec sad dizu prasinu nejasnom reklamom.

Pa mozda ce uvesti da korisnici openIPTV-a dobiju veci paket od onoga koji su koristili za istu cenu (npr. ako neko ima 768kbps i prijavi se za IPTV dobije 1,5Mbps...

Onda ce morati da uvedu novi paket za one koji su sada na 2048kB/s.Ako su posteni
njima bi trebali da uvedu paket od minimum 4096kB/s posto su ih u poslednjem povecanju zakinuli i dali im samo 30% povecanja.

Ne znam, moguce je svasta. Samo sam pokusao da nadjem smisao u tome koliko god to bio corav posao.

Pa mozda ce uvesti da korisnici openIPTV-a dobiju veci paket od onoga koji su koristili za istu cenu (npr. ako neko ima 768kbps i prijavi se za IPTV dobije 1,5Mbps...

Meni se to već desilo :d

MA, videh sad reklamu, na onom "satu" (meracu) pise 512, pa sa toga krece da se "povecava",
Zakasnela reklama....:mad:

A mozda su konachno shvatili znachaj konkurencije i odliva korisnika ka SBB-u,pa na ovaj (jadan) nachin pokushavaju da nam kazu kako je sve otvoreno,i da ce se vremenom menjati brzine?:D

Reklama se vrti na svim kanalima. Ja zvao Telekom i reče mi glas preko žice da poludeše više od poziva sa istim pitanjem, a da im iz centrale Telekoma nije stiglo nikakvo obaveštenje o OPEN ADSL. Na netu takođe nema viška informacija...:exploder:

Reklama se vrti na svim kanalima. Ja zvao Telekom i reče mi glas preko žice da poludeše više od poziva sa istim pitanjem, a da im iz centrale Telekoma nije stiglo nikakvo obaveštenje o OPEN ADSL. Na netu takođe nema viška informacija...:exploder:
haha, do jaja,

mada verovatno ovo sto ostali ovde i pricaju, ili ti nista bitno novo za nas.

MA ljudi ja sam cuo da sa tim Open adslom ima da puste pakete 50/50,75/75 i naravno 100/100:)

Ah da,ovaj post je namenjen rumunskom forumu i normalnim provajderima:p:p

hmm sve vise i vise mislim da na tom mestu radi neki kostunicin rodjak (pa ja nisam bio obavesten)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno