The Minister
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.09.2000
- Poena
- 619
Zvali su i mene iz Telekoma i rekli da izaberem username koji mora da sadrzi . i _
E-mail adrese jesu @nadlanu.com .... pa dobio sam vec username i mail adresu... jedino ako telekom nema razlicite adrese po razlicitim gradovima u sta sumnjam...
Zvali su i mene iz Telekoma i rekli da izaberem username koji mora da sadrzi . i _
koji modem-router? cimanje sa setupom, cekanje.....?
ajde neko iz prakse da mi kaze !
korisnicki servis im je isto kao kod ptt-a, zovem onaj sugavi 9813 i javi se neka maca, ja kazem adsl a ona AAA, zove koleginice njih deset u pozadini a samo jedna koka "otprilike" zna po nesto
tj zna samo cene i neke stvari oko ugovora !
koji modem-router? cimanje sa setupom, cekanje.....?
ajde neko iz prakse da mi kaze !
hvala!
meni ptt pici fino i za sada se ne usudjujem da cackam nesto dok se telekom ne "razradi" sa adsl-om
Pitanje za novopečene korisnike lelekom ADSL-a : da li je efektivna brzina downloada za npr. 256K recimo 215K ili se dobija stvarnih 256K ?
Pitanje za novopečene korisnike lelekom ADSL-a : da li je efektivna brzina downloada za npr. 256K recimo 215K ili se dobija stvarnih 256K ?
dakle ipak jeste tako, ja mislio ovi moji lokalni nesto smislili sa . i _ uglavnom ako i vama trazili onda me je zaista registrovala, e sad da samo jos ubace opremu i puste adsl ... ma sitnica (bice do kineske nove godine)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari