Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle kad se vratis na dial up...:wall:

Blago vama,vi barem mozete da imate adsl,a ja jos uvek imam dvojnika.

Dobro možda je random iz te ankete, ali nisu uzeli nasumice neki broj iz imenika.

Ljudi, kako vi to dobijate te email-ove od njih itd. kada na njihovom sajtu i dalje stoji USKORO, znaci nigde nisam nasao nista sto bi trebalo da popunim. U stvari, ortaka zanima pa hocu da mu kazem sta treba da uradi...

Bože sačuvaj. Znate li da ADSL (1) standard podržava brzine od 8 Mbit/s down i 1 Mbit/s up? Ne treba da se uvode novi sistemi za veće brzine; zaista ne kapiram šta izvode.

Evo ovako stvari stoje.
Ja sam danas bio u Šapcu u telekomu.
Potpisao sam zahtev za adsl
Servis treba da bude dostupan od 1.12.2006
Svi koji do tog datuma popune zatev i potpišu ugovor dobijaju besplatan setup.
Dobio sam još nekih informacija u telekomu, sad da li su istinite videće se.
U startu je priprmljeno 100 000 adsl priključaka za celu Srbiju.
Što se tiče onog formulara na netu, to je samo bila anketa da bi znali koliko im u startu treba priključaka.
Eto za sada toliko.
Ostaje mi da čekam poziv :)

Moji roditelji koji su u Vrbasu dobili su danas tu ponudu... *** sad moram da ih ubedim da to iskoriste...
A ja ovde u Ns jos muku mucim da vidim dal moze nesto da se iskombinuje sa SBB-om

Kod nas su juce trebali da dodju tehnicari da povezu opremu koja stoji jos od Maja ali nisu dosli, ne znam da li su bili danas ali cu saznati kasnije pa javljam. Bice problem jer ima malo tehnicara koji to znaju da povezu a ako Telekom hoce da grune celu Srbiju od jednom...

Oce oce, ali sve im se nesto ne da :d

Mnogo je to sve neorganizovano, pola oktobra proslo i sve neka nagadjanja...

Da li se zna nesto o desavanjima u Zrenjaninu? Ovde je proteklih par meseci telekom postavljao novu opremu po celom gradu pa je broj centrala u gradu udvostrucen sa 4 na 8. Pre mesec dana sam dobio novi broj ali se nista dalje po tom pitanju ne prica po gradu. Da li je moguce da cemo ( i ovog puta) da izvisimo? :)

Strasno, moja komsinica koja ima 75god. je dobila ugovore za dial-up i za ADSL samo da izabere jedan koji ce...

A ja zadnje dve godine redovno placam racun i popunio sam anketu i nista...

Radi se o Prijepolju...

Mikeli

Evo ovako stvari stoje.
Što se tiče onog formulara na netu, to je samo bila anketa da bi znali koliko im u startu treba priključaka.
Eto za sada toliko.

Čekaj, mora da se ode fizički i potpiše zahtev? A kako da znam da li ispunjavam tehničke uslove? Ustvari, ja znam da moja centrala ima mogućnost, ali oni to ne znaju. Jel' ne može drugačije, ili moraš da odeš i potpišeš ugovor?

Evo ovako stvari stoje.
Eto za sada toliko.

Jesi li otišao na osnovu ponude dobijene poštom ili si samoinicijativno otišao u Telekom i popunio zahtev? U koji si sektor (službu) išao?

Mora licno da ode onaj na koga se vodi broj.
Nisam dobio nista nego sam svratio do Telekom centra, pored kojeg prolazim svaki dan jer je 100m od moje zgrade.

@Voyager
Dubrovachka 35,levo od podvoznjaka,zgrada na uglu Dunavske.Udjesh,docheka te portir koji te pita da li trazish Eunet:d ,i posle ubedjivanja ostavish L.K.i odesh desno u jednu od soba.E,tamo te cheka :bottle:.Transformacija firme,promene rukovodstva,nishta mi ne znamo,odakle vam te informacije,i tako.....sve u tom stilu.

Proverio postu danas i dobio obavestenje od telekoma za adsl,inace sam u subotici, popunio sam i formular na netu, jel treba i ovo da saljem?

meni jos nije stigla ponuda u sanduce :(

Nije ni meni...Novi BG, Tošin Bunar... :(

Zdravo drustvo ,ovo je moj prvi post ,hteo bi da pricamo o ADSL -u jer je moj komsa direktor Telekoma u Prokuplju i rekao mi je da pustaju isti tokom novembra u Prokuplju.Neznam da li da potpisem ugovor pre 01.12.'06 , inace na ISDN-u sam vec 2 i po god.

Zdravo drustvo ,ovo je moj prvi post ,hteo bi da pricamo o ADSL -u jer je moj komsa direktor Telekoma u Prokuplju i rekao mi je da pustaju isti tokom novembra u Prokuplju.Neznam da li da potpisem ugovor pre 01.12.'06 , inace na ISDN-u sam vec 2 i po god.

Nemoj , al nam posle 01.12 kazi dal si se *****o :D

naravno da treba da ga potpises. ili mozda zelis da te oderu za 5900din za setap?

cekaj sada ako se ode i potpise da li se placa 5900. Da li je moguce da se prilikom prebacivanja sa jednog na drugi ostane bez porta pa posle da cekam 5 meseci lol

i ja sam na slican nacin ostao bez porta. trebalo bi da se ne placa ako se prijavis pre 1.12.

Posle svega najveroravatnije idem u ponedeljak 23.10.'06 da podnesem zahtev i valjda posto vec imam ISDN i potpisem ugovor.Nesto se prica da ce lokalni davalac usluga kablovske TV da pusti i internet ali posle Nove godine.Za WiMax cu sigurno da pricekam mada bi uspostava istog znatno brzo isla ali prvo ce BG i veci gradovi , videcemo.

Evo sta sam dobio kao odgovor od telekoma na pitanje kada ce razdvojiti dvojnike na karaburmi >.<
Poštovani ,

Do kraja godina se neće radzdojiti dvojnici na Staroj Karaburmi, a plan za 2007 god. je u izradi od Nove godine.

Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da više informacija možete pronaći na

www.telekom.yu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno