Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
?

Za Subotichane!
U Subotici nece i nece josh jednom biti ADSL-a do 01.01.2007. 100% bez obzira na reklamu dotichnog grobara -Tippnet.Opet Vas lazhu!!!

Ko :banana: Tippnet.
Bitno da krene kod Telekoma ... Euneta....

Za Jagodinu i 035 podrucje se suska da ce 15 oktobra da krene.

Uf,ko bombona,s obzirom da planiram pocetkom Novembra preseljenje,taman dok stvarno pocnu da rade (retko kad ispostuju datum do u dan)! :eyebrows:
Pozdrav ,)

U prvomajskoj br. 8 znaci ali ne u posti nego prosetas jos ~30m, u prvomajsoj, i sa desne strane je prestavnistvo od telekoma. Kod ulaza je portir kazes mu sta te interesuje i on ti kaze kod koga da odes. Mogu da kazem da su lepo uredili kancelarije, vidi se da dobro zaradjuju na nama:mad:
Je l' ta prvomajska na zvezdari ili nbgd-u?

Ovde kod mene u Jagodini na Strelistu prokopoli kilometre i postavljali neke telefonske/opticke kablove, posto postavljaju novu telefonsku centralu (bas kod mene:)). Pitao sam ih da li ce da bude ADSL-a i rekli su mi da ce tamo u prolece da zavrse kopanje i postavljanje kablova pa ce tada poceti. Popunio sam onu anketu u posti, ali nikakav odgovor ne dobih, jos uvek.
BTW, vec duze vreme sam na digitalnoj centrali, pa se nadam da dobijem ADSL pre proleca 2007...
Pozdrav!

[Offtopic]The Minister,gde si na Strelistu,ja sam nekih 200 metara pre mosta (malo pre onog Dunav osiguranja,ili kako se vec zove) a imam tamo kod tebe skolskog druga,Sale (tacnije Ilic Sasa),mrsav plav decko,'80 god![/offtopic]
Jel najavljuje mozda jos neki provajder iz Jagodine da ce poceti da nudi ADSL (ako se Telekom pokaze kao svoja sestrinska firma PTT,odnosno lose) naravno preko ovih monopolista ali... tako i ostali rade!
Pozdrav ,)

Pozdrav za Jagodince, ja sam u Stevana Sremca . Meni su danas rekli od 15, a do 15 samo uz komp,odnosno morate kupiti komp preko njih ( comtrade).

Mene pismom danas pozvali da sutra potpisem ugovor u Telekomu Pirot.
Za sada ne moram da kupujem nista preko njih. ?!?

Ti si neki budza, a? :d

Ma odeljak za adsl na sajtu nisu mesecima promenili, na onu online anketu se ne javljaju, bojim se da cemo se nacekati...

ma kakav telekom,,, bice svasta od tog njihovog adsl-a i monopola.. ja ocekujem samo najgore - potpuno unistenje konkurencije nizim cenama, a onda nagli skok (sve ovo zvuci vec poznato i dobro isplanirano)

ne verujem da ce dizati cene kasnije, ali im se verovatno nece bas zuriti sa razvijanjem brzeg ADSL-a, sto mu mozda dodje jos gore...

ma kakav telekom,,, bice svasta od tog njihovog adsl-a i monopola.. ja ocekujem samo najgore - potpuno unistenje konkurencije nizim cenama, a onda nagli skok (sve ovo zvuci vec poznato i dobro isplanirano)

Prave konkurencije ovde nema...nemaju oni koga da uniste. Mogu samo da nateraju preprodavce da smanje marzu. Ili da ih ugase posto vise nema potrebe da preprodaju uslugu. Mene licno to uopste ne potresa. Bolje i da ostane u ponudi samo Telekom ali da cela Srbija ima ADSL nego da bude kao do sada basta sa 1000 cvetova i ADSL u tri grada. Ocigledno da im se nije isplatilo da ulazu u opremanje centrala a drugi da kupe kajmak.

Ne znam da li je receno..
Ali, Telekom ce u prvi mah "umrezavanje" ponuditi samo za 60k pretplatnika "izabranih" po rezonu "svi sa ISDN-om" i oni koji su ne znam koliko dugo na vreme placali telefonski racun.
Rezon je valjda da ce ti pre da se odluce za ADSL i da ce ga plate. To ce biti i "test uzorak", tek sledeci mesec se ocekuje da vise ljudi dobije ponudu. Sa ovom ponudom ide i ponuda za Comtrade racunar.
Nisam siguran da li se iko moze prijaviti za Umrezavanje ako nije dobio "flajer" a znam da se ne moze kupiti racunar bez prijavljanja za umrezavanje. Dakle, svi oni koji su mislili da kupe samo komp i iskoriste povoljne kreditne uslove, bummer, morate uzeti internet.

Montaza ADSL opreme u Subotici ce biti u roku od mesec-dva + probni period :( ... Informacija od coveka koji je montira ... Znaci, objektivno 01.01.2007 :(

Ma dobro, kad smo toliko čekali šta je još 2-3 meseca, sića.

Da li je neko dobio bilo kakvo obavestenje uz ovaj telefonski racun?

Ništa još, možda će uz oktobarski račun doći.

Dobro cisto da znam da nisam jedini :)

Ti si neki budza, a? :d

Ma odeljak za adsl na sajtu nisu mesecima promenili, na onu online anketu se ne javljaju, bojim se da cemo se nacekati...

Jesam ;) zato sam im i poslao desetak prijava preko onog sajta.
Mislim da sam im dosadio.

@Sasa
A, zamisli da mora uz internet i CT masina !?!

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
stiglo danas

Поштовани,

Телеком Србија” а.д. крајем октобра 2006. године започиње директну кампању продаје Интернет услуга ADSL.

Захтев ће моћи да се поднесе одласком у Кориснички сервис Телекома, или на нашем веб-сајту: www.telekomcentar.com

Реализација ADSL услуге се не очекује пре децембра 2006. године.

По поднетом захтеву за доделу ADSL услуге корисници ће бити писменим путем обавештени о могућностима реализације.

kapiram da ce pustiti ADSL od 1.12. sad prvo prikupljaju zahteve, a onda ce od 1.12. pustiti net verovatno. ko se prijavi pre pocekta pustanja neta dobice besplatan setap i popust na prva 3 meseca. ostaje nam da se strpimo jos mesec i po dana i da vidimo...

Jesam ;) zato sam im i poslao desetak prijava preko onog sajta.
Mislim da sam im dosadio.

@Sasa
A, zamisli da mora uz internet i CT masina !?!

To naravno nema nikakvog smisla jer mnogi vec imaju racunare. Ipak, smatram da bi bilo OK da se omoguci kupovina racunara po definitivno najboljim uslovima u drzavi.

Poslednja izmena:
Nece pre 1.12.?! :( Bedak, ima da cekamo jos minimum 2 meseca `ladno... :wall:

danas sam dobio racun za telefon, a unutra nema ni govora o ADSL-u. kakav bedak.

Ma ljudi meni ovo sve mirise na jos jednu u nizu prevara cenjenog Telekoma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno