Ja mislim da vise nece biti problema sa slobodnim portovima itd. kad sve to krene...
05.10.2006
Obaveštenje
Zbog planiranih radova na mreži "Telekoma Srbije" 10. oktobra u periodu od 00h do 06h može doći do kratkotrajnih prekida ili otežanog rada Internet saobraćaja.
Hvala na razumevanju.
Od "insajdera" u Telekomu sam saznao da je stvar sada mnogo ozbiljnija, ali je malo neorganizovana. I sam sam veoma zainteresovan tako da sam postupio kako mi je receno - prijavio se i chekam. I on,i u Telekomu, ocekuju dalje aktivnosti. Kolko sam ukapirao potrebno je samo da se krene sa radovima posto je oprema nabavljena i uvezena a centrale osposobljene i portovi nakacheni na razdelnike.
U Subotici ce 100% biti ADSL do kraja godine. Ptvrdili su u Telekomu a i jedan nas provajder, Tippnet, je poceo da reklamira ADSL: "ADSL servis će do kraja godine stići u Suboticu, Sentu, B. Topolu, Kanjižu i na Palić. Tačan datum još nije poznat." Cena jos nije poznata, ali ce modem biti besplatna!.
E sad malo losih vesti u vezi sa telekomom, rekli su mi da nije 100% da cu dobiti free setup iako se prijavim kod njih do decembra. Lik nije ulazio u detalje ali cu ga ja jos mali daviti u ponedeljak:-devil-:
Gde si se prijavio? Negde u lokalu tj. u Pirotu ili misliš na ovu anketu preko sajta?I sam sam veoma zainteresovan tako da sam postupio kako mi je receno - prijavio se i chekam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari