Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poceo oktobar, nikakvih novina jos? Zatisje pred buru ili se samo svi tripujemo? :d

Ne znam, ja sam ih preko mail-a pitao za Suboticu, i u generičkom odgovoru piše do kraja 2006. godine.

Ja malopre navatao lika iz moje centrale da ga pitam jel rade nesto po pitanju instaliranja opreme i prosirivanja kapaciteta... Samo se nasmejao :( Kaze, nema od toga nista jos. Bice sigurno ali nisu ni poceli a i ne znaju kada ce. Toliko od Telekoma!!!

za Vrsac je bilo reci da ce jos u aprilu-maju stici ADSL evo dodje oktobar a od ADSL-a :p

eh da ima nekog da ih onako zestioko sj..e :mad:

Ne mora da znači, ti ako potpišeš ugovor pre 1.12.2006. dobijaš free setup, a kad počne adsl sa radom prva tri meseca sa 15% popusta.

ja se nadam da ce stici ponuda sa detaljnim uputstvom za prijavu zajedno sa sledecim racunom za telefon (~15.10.). cim to stigne odmah se prijavljujem da mi neko ne mazne port ispred nosa.

Ja mislim da vise nece biti problema sa slobodnim portovima itd. kad sve to krene...

Ja sam trenutno na Sezamu, ali sam ih zvao cisto da se informisem i rekli su mi da "to" krece 15-og oktobra...

taman kad ljudi pocnu da dobijaju racune za telefon za septembar ;)
daj boze da si u pravu to za portove...

Moze to da krene kada hoce bitno je valjda kada ce da stigne... u nase domove.
Slozice se mnogi koji cekaju vec ihhhhhhhaaaaaaa vremena

Ma sta bre u pravu?! Danas sam opet bio u Telekomu i kazu da ocekuju da pocnu prosirivanje krajem Oktobra, pocetkom Novembra!!! Bice dobro ako bude i tako :) To je sam 15+ dana. Dok se ne meri u mesecima onda je banja. Ovo od 15.10. je samo datum kad Telekom ISP zvanicno pocinje da radi. Doduse tada bi trebalo i da obaveste nas o njihovim mogucnostima

Tako su i nas u RS *****avali sa ADSL-om tri godine :) Tri godine su oni najavljivali pocetak prodaje ADSL-a u citavoj RS, i tek su sad, kad je privatizacija pred vratima pustili ADSL u 38 gradova u RS :) Ali valjda ni sada, ADSL nije krenuo u par gradova u RS :)

Poslednja izmena:
Od "insajdera" u Telekomu sam saznao da je stvar sada mnogo ozbiljnija, ali je malo neorganizovana. I sam sam veoma zainteresovan tako da sam postupio kako mi je receno - prijavio se i chekam. I on,i u Telekomu, ocekuju dalje aktivnosti. Kolko sam ukapirao potrebno je samo da se krene sa radovima posto je oprema nabavljena i uvezena a centrale osposobljene i portovi nakacheni na razdelnike.

Evo obavestenja sa Beotelovog sajta, mozda se spremaju za t adsl.
05.10.2006
Obaveštenje
Zbog planiranih radova na mreži "Telekoma Srbije" 10. oktobra u periodu od 00h do 06h može doći do kratkotrajnih prekida ili otežanog rada Internet saobraćaja.
Hvala na razumevanju.

ADSL Subotica

U Subotici ce 100% biti ADSL do kraja godine. Ptvrdili su u Telekomu a i jedan nas provajder, Tippnet, je poceo da reklamira ADSL: "ADSL servis će do kraja godine stići u Suboticu, Sentu, B. Topolu, Kanjižu i na Palić. Tačan datum još nije poznat." Cena jos nije poznata, ali ce modem biti besplatna!.
E sad malo losih vesti u vezi sa telekomom, rekli su mi da nije 100% da cu dobiti free setup iako se prijavim kod njih do decembra. Lik nije ulazio u detalje ali cu ga ja jos mali daviti u ponedeljak:-devil-:

E, pa ako su obecali onda stvarno nema potrebe da se brinemo jer kad je TelekomA nesto slagao..:bottle:

Od "insajdera" u Telekomu sam saznao da je stvar sada mnogo ozbiljnija, ali je malo neorganizovana. I sam sam veoma zainteresovan tako da sam postupio kako mi je receno - prijavio se i chekam. I on,i u Telekomu, ocekuju dalje aktivnosti. Kolko sam ukapirao potrebno je samo da se krene sa radovima posto je oprema nabavljena i uvezena a centrale osposobljene i portovi nakacheni na razdelnike.

"malo neorganizovana"... hehehe

Ipak se nadam da ce to krenuti, ono opravke, smetnje, 'bem li ga valjda to znaci da nesto rade

U Subotici ce 100% biti ADSL do kraja godine. Ptvrdili su u Telekomu a i jedan nas provajder, Tippnet, je poceo da reklamira ADSL: "ADSL servis će do kraja godine stići u Suboticu, Sentu, B. Topolu, Kanjižu i na Palić. Tačan datum još nije poznat." Cena jos nije poznata, ali ce modem biti besplatna!.
E sad malo losih vesti u vezi sa telekomom, rekli su mi da nije 100% da cu dobiti free setup iako se prijavim kod njih do decembra. Lik nije ulazio u detalje ali cu ga ja jos mali daviti u ponedeljak:-devil-:

Gde si išao da pitaš, u Prvomajsku ulicu?

Ne znam koliko to treba da mi znaci ali ja smetnje imam zadnjih 2 nedelje a nisu ni pipnuli centralu do danasnjeg dana xe xe xe ;)
Sve u svemu, ocekujem net uskoro... Kad sam cekao 3 godine, cekacu jos mesec dana rado

Mene interesuje sta to znaci "prijaviti se kod telekoma"? Kuda, gde, kako ?

U prvomajskoj br. 8 znaci ali ne u posti nego prosetas jos ~30m, u prvomajsoj, i sa desne strane je prestavnistvo od telekoma. Kod ulaza je portir kazes mu sta te interesuje i on ti kaze kod koga da odes. Mogu da kazem da su lepo uredili kancelarije, vidi se da dobro zaradjuju na nama:mad:

Onda znam gde je. Konačno i u Subotici da se događa nešto povodom ADSL-a posle skoro 2 godine otkako je počeo sa radom u zemlji.

Poslednja izmena:
U Korisnickom servisu neces bas dobiti mnogo informacija. Sve je tipa: trebalo bi, planirano je od ........ javicemo Vam..... itd.

Za Subotichane!
U Subotici nece i nece josh jednom biti ADSL-a do 01.01.2007. 100% bez obzira na reklamu dotichnog grobara -Tippnet.Opet Vas lazhu!!!

Ali ce biti kod Telekoma :) Bar nekoliko komada za primer da su poceli sa ADSL-om :D

Za Jagodinu i 035 podrucje se suska da ce 15 oktobra da krene.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno