Cek,cek
da li vi nagadjate da akcija od 50 % postoji ili je neko sa foruma mozda potpisao ugovor?
Vise je nego ocigledno da je forum pun dezinformacija kad su cene tj. ocekivanja cena interneta u Srbiji u pitanju![]()
Ljudi koji rade u MTS/Telekom poslovnicama dobijaju istu platu koliko god radili - oni o svemu vezano za posao nerado pricajuali nerado su pricali o toj akciji.
Takodje i MTS akcija 50% krili su 2-3 meseca pa su je objavili na sajtu pred kraj. Da li je ista moglo da parira MTS-ovoj akciji 50%.
Pred kraj cega? MTS od proslog juna ima tu akciju i dan danas traje - cak je i poboljsana, u smislu da vazi i za KT zvanicno
Bilo ko da ode u Lolu videce na onom LCD-u na zidu na kraju hola gde su operaterke da se vrti reklama. Ako je ne uklone.
Sta je Lol?
Ljudi koji rade u MTS/Telekom poslovnicama dobijaju istu platu koliko god radili - oni o svemu vezano za posao nerado pricajuAko dodjes sa slikama cica sa splavova ili novoj liniji Luj Vitona da vidis kako ce da pricaju
Takodje i MTS akcija 50% krili su 2-3 meseca pa su je objavili na sajtu pred kraj. Da li je ista moglo da parira MTS-ovoj akciji 50%.
Pred kraj cega? MTS od proslog juna ima tu akciju i dan danas traje - cak je i poboljsana, u smislu da vazi i za KT zvanicno
Sta je Lol?
Zgrada Lole, nije typo sad sam opet pogledao recenicu nego sam mislio u Lolu ako ode unutra.
Pred kraj cega? MTS od proslog juna ima tu akciju i dan danas traje - cak je i poboljsana, u smislu da vazi i za KT zvanicno![]()
Cekaj, onda je pomenuta reklama za PTT-ov ADSL?
Hoces da kazes da akcija od 50% popusta traje i dalje?![]()
Kod MTS-a? Da - ali, KOD MTS-a, ne kod Telekoma. Tj. akcija za tarife za mobilni, ne za ADSL.
Cekaj, onda je pomenuta reklama za PTT-ov ADSL?
I meni se cini da sam video u mojoj posti [Kula] reklamu za 16mbit <2000din. Vrti se na tv-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari