Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa akcija 50% je prestala zato sto su se drugi provajderi žalili na cenu telekoma tako da sumnjam i da ce dopustiti da 16mb bude 2000 din to je i jeftinije nego sa popustom od 50%

Ako postoji ova akcija, proci ce neko vreme dok se ne sazna sire. Dakle, treba skontati i potpisati ugovor asap! :p

Isto kao i za Studenski popust 50% koji je samo bio znan putem pamfleta na ETF-u, u vecini poslovnica nisu znali tek posle 2-3 meseca pocinju da saznaju i u poslovnicama ali nerado su pricali o toj akciji. Takodje i MTS akcija 50% krili su 2-3 meseca pa su je objavili na sajtu pred kraj. Da li je ista moglo da parira MTS-ovoj akciji 50%.

Bilo ko da ode u Lolu videce na onom LCD-u na zidu na kraju hola gde su operaterke da se vrti reklama. Ako je ne uklone.
Videcu preciznije u ponedeljak, malo se strpite.

Cek,cek
da li vi nagadjate da akcija od 50 % postoji ili je neko sa foruma mozda potpisao ugovor?
Vise je nego ocigledno da je forum pun dezinformacija kad su cene tj. ocekivanja cena interneta u Srbiji u pitanju :D

Cek,cek
da li vi nagadjate da akcija od 50 % postoji ili je neko sa foruma mozda potpisao ugovor?
Vise je nego ocigledno da je forum pun dezinformacija kad su cene tj. ocekivanja cena interneta u Srbiji u pitanju :D

Video sam reklamu devojke nisu znale vise da mi kazu o njoj, dosta su u zbunu, videcu sutra da li Goran Laudanovic zna o akciji nesto vise ili su nesto greskom pustili, direkcija za komercijalne poslove uvodi te akcije.

Edit:
Sad sam zvao prijatelja i on je zvao portire da proveri i kaze da se vrtela PTT reklama na beloj podlozi sa akcijom, na njihovoj plazmi/LCD-u. Pretpostavlja da je bila na nekom od IPTV kanala koji su bili pusteni.

Poslednja izmena:
ali nerado su pricali o toj akciji.
Ljudi koji rade u MTS/Telekom poslovnicama dobijaju istu platu koliko god radili - oni o svemu vezano za posao nerado pricaju :) Ako dodjes sa slikama cica sa splavova ili novoj liniji Luj Vitona da vidis kako ce da pricaju :)

Takodje i MTS akcija 50% krili su 2-3 meseca pa su je objavili na sajtu pred kraj. Da li je ista moglo da parira MTS-ovoj akciji 50%.
Pred kraj cega? MTS od proslog juna ima tu akciju i dan danas traje - cak je i poboljsana, u smislu da vazi i za KT zvanicno ;)

Bilo ko da ode u Lolu videce na onom LCD-u na zidu na kraju hola gde su operaterke da se vrti reklama. Ako je ne uklone.

Sta je Lol?

Ljudi koji rade u MTS/Telekom poslovnicama dobijaju istu platu koliko god radili - oni o svemu vezano za posao nerado pricaju :) Ako dodjes sa slikama cica sa splavova ili novoj liniji Luj Vitona da vidis kako ce da pricaju :)

Takodje i MTS akcija 50% krili su 2-3 meseca pa su je objavili na sajtu pred kraj. Da li je ista moglo da parira MTS-ovoj akciji 50%.
Pred kraj cega? MTS od proslog juna ima tu akciju i dan danas traje - cak je i poboljsana, u smislu da vazi i za KT zvanicno ;)

Sta je Lol?

Zgrada Lole, nije typo sad sam opet pogledao recenicu nego sam mislio u Lolu ako ode unutra.

Poslednja izmena:
Kod MTS-a? Da - ali, KOD MTS-a, ne kod Telekoma. Tj. akcija za tarife za mobilni, ne za ADSL.

Cekaj, onda je pomenuta reklama za PTT-ov ADSL?

Hoces da kazes da akcija od 50% popusta traje i dalje? o_O

Za sada je 90% sanse da su vrteli PTT-ovu reklamu na nekom od IPTV kanala. Verovatno takvu stvar ne bi radili ni u ludilu ili su smisleno to radili ko bi ga znao.

Kod MTS-a? Da - ali, KOD MTS-a, ne kod Telekoma. Tj. akcija za tarife za mobilni, ne za ADSL.

Ah, smor...

Inace, kada sam poslednji put bio u Telekomu da se vratim na Click 4 (istekao mi je ugovor za Click 6 sa 50% popusta, placao ~1900 dinara), lik mi je ponudio Click 6 za ~2100 dinara ukoliko potpisem ugovor od 2 godine. Naravno, nisam hteo jer bi to (vrlo verovanto) bila greska. Nije mi jasno kako mogu davati takve nasumicne i nezvanicne ponude uopste, cak mi nije ni rekao da se radi o nekoj akciji nego je samo ovako ponudio.

Zasto spominjete u ovoj temi MTS akciju od 50 %? Kakve sad to ima veze sa Telekom ADSL-om?
Edit: moderatori obrisite post, sad vise nema smisla :) Mnogo sam spor :)

Poslednja izmena:
Za Click6 se to nikako ne isplati, bilo koji Box je isplativija opcija :)

Pa koliko ce onda izaci click 1? Meni je to sasvim dovoljno. Hoću opet click 1 za 750 din!

znaci mesec u proseku izadje 2380din.

total za 2390 daje tv, net do 16mbita i d3go, ko ima mogucnost vise mu se isplati total

od telekoma ne ocekujem nista do oktobra, tad mozda nesto opet za studente smisle

Nekako sam alergičan na vezivanje ugovora na 2 godine. Dug je to vremenski period barem za mene.

Meni bi bilo dosta ponovo 4mbit za ~1000 din mesecno uz 12 meseci ugovor.

Moze li neko da mi kaže koliko ova linija može mbit/s da izvuče?

ADSL%20stats.PNG

Poslednja izmena:
Do 8 Mbit bi trebalo da radi. 6 će sigurno raditi. Preko toga ništa. Upload može na 1Mbit.

Posto razmatram SBB Mix, kolko bi moja veza mogla da izvuce?

net8zujh.jpg

Trenutno imam 4mbit sa davno aktiviranim speedup-om [nije se zaglavio na 6mbit nazalost kao kod nekih].

Poslednja izmena:
Attainable rate je stavka koja pokazuje maksimum koji linija može da izvuče. Ali u tvom slučaju to nije 100% garancija da će sve raditi bez prekida, tek kada je attainable rate preko 17-18000Kbps onda je 16Mbit ostvarivo bez problema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno