mylo85
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.06.2011
- Poena
- 195
Pogledaj papir iznad...nije 3000 nego 2000 mesecno... sa iptv-eom + 1550 adsl + taj ugovor na 2god = 2000 i par din. mesecno.
Pogledaj papir iznad...nije 3000 nego 2000 mesecno... sa iptv-eom + 1550 adsl + taj ugovor na 2god = 2000 i par din. mesecno.
Pogledaj papir iznad
Pa znam ja to ali sta imam ja i slicni od toga kome trebaju vece brzine a ne treba mi ni iptv ni mobilni zato je ta akcija retardirana, da su spustili cene 20% opet je bolje jer ovo je samo ponavljanje u krugto je jos + dzabe pretplata na tel. i besplatni impulsi... samo iptv i ads izadju 2000din.
Pa znam ja to ali sta imam ja i slicni od toga kome trebaju vece brzine a ne treba mi ni iptv ni mobilni zato je ta akcija retardirana, da su spustili cene 20% opet je bolje jer ovo je samo ponavljanje u krug
Dal je lud neko da potpise ugovor na 2 godine sa mrtvim telekomom.. Ja sam ugasio 64 karticu, a cim istekne adsl, gasim i fixni zajedno sa njim.. 5 godina, nikakav popustza stare korisnike, neka bolja promocija.. Sve im se svodi na nove korinike .. Kojih ce biti sve manje, nadam se..
uf.. ta cena nije nikako primerena brzini... pogotovo ako za 1550din prodaju ovo:Pogledajte prilog 90930
Pa tako i treba da bude da bi bili u dodir sa konkurencijom jer svi su jeftiniji od njih.
to speed test izbacuje tu brzinu... inace je 6/1
Pa ja sam trazio kada sam sklapao ugovor sa telekomom trazio sam 16/1 sluzbenica me je pitala a sta ce vam tolika brzina, kao da planiram da letim na mars sa tolikom brzinom.Ako se gleda sa te tacke da internet sluzi samo za surfovanje, i po koji filmic za dl, onda nam realno sledecih 4 5 godina i 4mbit zavrsava posao ... Meni ukljuce skype na lap topu, ili samo surfuju i pukne net gore, i obrnuto ... Ne daj boze da provale da mogu da koriste torente![]()
Pa ja sam trazio kada sam sklapao ugovor sa telekomom trazio sam 16/1 sluzbenica me je pitala a sta ce vam tolika brzina, kao da planiram da letim na mars sa tolikom brzinom.
hahahahaha vrlo mogucemozda je pomislila da ces da dilujes po komsiluku:trust: :d
To nije speedtest kriv nego overhead![]()
To je to momci sto se akcija telekoma tice,danas mi je stigla reklama (valjda znaju da mi istekao ugovor) da ce mi biti prelepo ako uzmem box ili ako potpisem na 2 godine click 4 po ceni click 1...znaci to im je najbolja ponuda tako da bar do minimum septembra ne verujem da ce biti sta...
Da budem jasniji,nije reklama nego zatvoreno pismo adresirano na moje ime...
Dal je lud neko da potpise ugovor na 2 godine sa mrtvim telekomom.. Ja sam ugasio 64 karticu, a cim istekne adsl, gasim i fixni zajedno sa njim.. 5 godina, nikakav popustza stare korisnike, neka bolja promocija.. Sve im se svodi na nove korinike .. Kojih ce biti sve manje, nadam se..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari