Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je jos + dzabe pretplata na tel. i besplatni impulsi... samo iptv i ads izadju 2000din.
Pa znam ja to ali sta imam ja i slicni od toga kome trebaju vece brzine a ne treba mi ni iptv ni mobilni zato je ta akcija retardirana, da su spustili cene 20% opet je bolje jer ovo je samo ponavljanje u krug

Dal je lud neko da potpise ugovor na 2 godine sa mrtvim telekomom.. Ja sam ugasio 64 karticu, a cim istekne adsl, gasim i fixni zajedno sa njim.. 5 godina, nikakav popustza stare korisnike, neka bolja promocija.. Sve im se svodi na nove korinike .. Kojih ce biti sve manje, nadam se..

Pa znam ja to ali sta imam ja i slicni od toga kome trebaju vece brzine a ne treba mi ni iptv ni mobilni zato je ta akcija retardirana, da su spustili cene 20% opet je bolje jer ovo je samo ponavljanje u krug

...ne treba ni meni iptv zato sam i uzeo samo adsl.

Poslednja izmena:
Dal je lud neko da potpise ugovor na 2 godine sa mrtvim telekomom.. Ja sam ugasio 64 karticu, a cim istekne adsl, gasim i fixni zajedno sa njim.. 5 godina, nikakav popustza stare korisnike, neka bolja promocija.. Sve im se svodi na nove korinike .. Kojih ce biti sve manje, nadam se..

Pazi nidzo ja bi potpisao jer zaista ja sam zadovoljan kvalitetom usluga ali posto sam inzenjer racunarskih mreza meni je potrebna veca brzina za rad, e sada od clicka 50 telekom nista nije ponudio za korisnike kojima je potrebna veca brzina vec samo promovise BOX i IPTV i to vrti u krug, usluga jeste megakvalitetna bar sto se tice mene (Paket 8/1 http://www.speedtest.net/result/2030002331.png) e sada da li je cena od 4150 dinara primerena toj brzini to necu da komentarisem jer svi znate odgovor

Ako se gleda sa te tacke da internet sluzi samo za surfovanje, i po koji filmic za dl, onda nam realno sledecih 4 5 godina i 4mbit zavrsava posao ... Meni ukljuce skype na lap topu, ili samo surfuju i pukne net gore, i obrnuto ... Ne daj boze da provale da mogu da koriste torente :D

Ako se gleda sa te tacke da internet sluzi samo za surfovanje, i po koji filmic za dl, onda nam realno sledecih 4 5 godina i 4mbit zavrsava posao ... Meni ukljuce skype na lap topu, ili samo surfuju i pukne net gore, i obrnuto ... Ne daj boze da provale da mogu da koriste torente :D
Pa ja sam trazio kada sam sklapao ugovor sa telekomom trazio sam 16/1 sluzbenica me je pitala a sta ce vam tolika brzina, kao da planiram da letim na mars sa tolikom brzinom.

To je to momci sto se akcija telekoma tice,danas mi je stigla reklama (valjda znaju da mi istekao ugovor) da ce mi biti prelepo ako uzmem box ili ako potpisem na 2 godine click 4 po ceni click 1...znaci to im je najbolja ponuda tako da bar do minimum septembra ne verujem da ce biti sta...

Da budem jasniji,nije reklama nego zatvoreno pismo adresirano na moje ime...

Poslednja izmena:
To je to momci sto se akcija telekoma tice,danas mi je stigla reklama (valjda znaju da mi istekao ugovor) da ce mi biti prelepo ako uzmem box ili ako potpisem na 2 godine click 4 po ceni click 1...znaci to im je najbolja ponuda tako da bar do minimum septembra ne verujem da ce biti sta...

Da budem jasniji,nije reklama nego zatvoreno pismo adresirano na moje ime...

Pa to sam i ja isto dobio kao i ti :D

Pa da,zar tebi to ne znaci "to je to,uzmite ovo sto vam nudimo i upiskite se od srece"? Mislim ima nas dosta ovde da nam istice ugovor pa vecina misli "sacekacu da vidim sta ce telekom da nam ponudi a garant ce biti bolje nego pre godinu dana"...

pa ja lepo pricam da nece biti nikakvih spektakularnih akcija....

a najsmesniji(ustvari najnaivniji) su oni ljudi koji cekaju nekakav telekomov vdsl...:D

Čekajte, a u međuvremenu plaćajte click4 po punoj ceni, ili click1.

pa telekom ima ubedljivo najvise internet korisnika u Srbiji......daleko,daleko vise nego svi drugi provajderi zajedno...

tako da,"ludaka" ima puuuno u zemlji Srbiji...

a i realno,vecini ljudi je sasvim dovoljan internet brzine 4 mbts koji kosta oko 1500 din.........(ne "branim" budjavi lelekom,samo konstatujem cinjenicno stanje)

Jedan sam od tih "ludaka" samo zato sto nemam alternativu. Odavno bih presao na sbb da imam mogucnost. Takva situacija je i sa vecinom ostalih "ludaka". Nema alternative i telekom to debelo koristi:mad:

Ima alternative samo sto ljudi pogresno misle da Telekomov adsl radi bolje od drugih jer je Telekom, jel'te, drzavna firma.
Ja npr. placam 4Mbita 1000din ali te akcije vise nema kod Beotela.

A koji su dobri drugi provajderi? Meni je istekao ugovor i debelo se razmisljam da li opet da ga potpisem sa Telekomom. Bas iz prostog razloga sto ne daju nikakve popuste za stare korisnike, kao i sto nema nikakvih akcija. A korisnik sam vise od 5 godina. Ne znam samo da li ce uopste i izbacivati sad neke akcije...

Pa sad.. ne izgleda lose, *** pa sad daju i tv :p Treba videti koji :)

Ijuuu hahah koji su to go***ri, pa sve im se svodi na to da umesto 1 ugovora koji imas potpises jos jedan pride pakt sa djavolom.. Znaci koristis njihov adsl, pa kao uzmes i iptv, a kad si vec dolazio, za dzabe dobijes mobilni na 2 godine uz mesecnu pretplatu od min 1500 din... I ako hoces das 28000 za televizor da ne ides praznih ruku kuci ... More ...

ja sam zavrsio ekonomsku skolu i dve stvari koje su me najbolje naucili su

1. Svaka roba ima svog kupca

2. Dok bude ovaca bice i sisanja...

tako da ove ponude telekoma me ne cude jer su oni monopolisti u srbiji i oni uzimaju pare samo zato sto su najrasprostranjeniji tj. ti ljudi nemaju alternativu i onda ako oce net jedino moze telekom a za nekog ko zivi na selu pa nema ni kablovsku sjajna je ponuda da dobije i internet i televiziju zajedno

postoje ljudi kojima treba i tv i mobilni i za njih je ova akcija savrsena... tako da nemamo mi sta da pricamo da je ponuda losa, da za nas je losa ali za nekog je sjajna, ***... ipak tu radi tim experata na osmisljavanju akcija

ja npr. trenutno imam click1 i placam 1500din, itekako bih otisao kod drugog provajdera ili na onaj sbb-ov total mix ali nzm kako ce to raditi i zato se jos nisam odlucio, imam telekom 4 godine i mozda mi dva puta nije bilo konekcije po pola sata i to je to, nikad nije pukla konekcija ili nesto... jedino je yt jedno vreme lose radio ali tad je svima lose radio...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno