Upravo tako. Ako ti je istekao ugovor poneseš samo opremu koju si dobio i kažeš da hoćeš da prestaneš da koristiš njihov adsl. Ako hoćeš MIK traži im ga.
Platićeš srazmerno broju dana koji si koristio u mesecu znači ako odeš sutra, 17. juna nećeš platiti punu pretplatu nego samo nešto više od polovine.
Poz
Jel ima nekih najava za neke akcije i gde to mogu da pratim tacno na njihovom site-u?
Razmisljao sam da predjem na click 1 dok ne bude nekih akcija, misleci da je mesecno oko 1000din. Ali vidim da i nema bas neke velike razlike u odnosu na click 4 u ceni, samo 600din.
Valjda ce uskoro da krenu sa vdsl-om ili ce bar dizati brzine, ovo sada je stvarno poprilicno skupo. Sto se tice kvaliteta interneta imam samo pohvale kad je Telekom u pitanju, ali cene su...
http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=&sid=176.... to su im akcije.
Pre neki dan sam cuo da im RRA ne dozvoljava da izbace bolje pakete... sad ne znam koliko je to tacno :trust:.... ali znaju da puste onako 'ispod stola' +1.5Mbps.
Valjda ce opet da uvedu neku akciju 50% jeftinije. A sto se tice brzine nisu je povecavali bas bas dugo.
Open ADSL promocija nudi povoljnost korišćenja brzine sledećeg, većeg paketa po ceni izabranog Click paketa, tako da se po ceni Click 1 paketa dobija Click 4 brzina, Click 6 brzina po ceni Click 4, a Click 8 po ceni Click 6 paketa. Ukoliko se korisnik odluči za Click 16, za ovaj paket plaća mesečnu pretplatu za Click 8.
Kako ti to znas? Iz kog to razloga bi morali da cekaju godinu dve minimum? Sta ako od oktobra/novembra krene vdsl?
ja sam uzeo klik1 cena, brzina klik4, a pustili su mi 5.2/0.8... torenti idu po 630... akcija se zove brze, a jeftinije... Dobro, opet je sporije od kablovske, ali ovde placam 1600, a tamo 2600.
I na koliko si potpisao ugovor?
I ti u sustini placas 1500din taj paket Click4 ili?
Pa sto vise ljudi zakljucuje ugovore sa adslom oni ce da kazu ko yebe ove ludake, vidis da im odgovara adsl, cuti i vozi, trebaju ljudi da sto vise beze od telekoma i samo to ce ih naterati da se bore za svakog korisnika na sve postene nacine...
.....uprkos tome sto drugi maleni provajderi u odnosu na telekom imaju brzi internet i mozda nesto nizu cenu....
npr. koji?
pa svi ostali..
svi ostali su mali kada se porede sa MONOPOLISTOM....(tako u bilo cemu,pa i ovde sto se tice interneta)
Telekom mu dodje kao ruski NIS koji ima monopol nad naftnim dervitanima u Srbiji,a svi ostali provajderi su kao oni mali privatni vlasnici benzinskih pumpi ili onih par stranih komopanija koji kao se nesto utrkuju oko kvaliteta benzina i cena,ali obrni okreni NIS je tu gazda i najveci i svi manje vise uzimaju od njih naftu,pa posle preprodaju....(utom mozda i doliju malo vode)
pa eto,SBB koliko vidim ima ponudu KABLOVSKOG interneta za 1500 6 ili 10mbts(ako uzmes na godinu dana) plus 900 i nesto kablovska...tako da ko ima kod njih kablovsku (a takvih je relativno puno) dosta ce mu biti brzi net nego click 1 ili click 1 ADSL kod telekoma...
ali SBB je mali a telekom je veliki...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari