Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zato i imas spliter da bi kabel bio u njemu :D

dao mi je drugi spliter i puca... dve kuce su mi oni povezali...

kao kaze mozda je do nekog sudaranja signala od dve kuce.. pa kako mi se to desava posle 2+ godine? :S

Poslednja izmena:
ovih 3 sata speed upa bas duuuuuugooo traje :)
sad sam ga urekao ali neka

3 puta po tri sata (prvi reset-povečanje brzine prošle godine, drugi reset-prelazak na click 1 posle ugovora 4u1) meni traje više od 2 godine 6/1 konstantno

Користио сам Телеком АДСЛ две године, и морам признати да је све радило перфектно, нисам имао ни најмањи проблем, а имао сам њихов рутер ХГ520ц http://www.dodaj.rs/f/Q/PO/108iG1IW/ruter.jpg, и пакет клик 4, али сада сам одлучио да се пребацим на кабловски нет пошто ми је у згради уведена кабловска, па да видим да ли има неке разлике или не.:)

Poslednja izmena:
Meni istice ugovor i sad se dvoumim da li da predjem na verat net ili radijus vektor, pomoc?

Evo pomoc. Kablovski.

da li se meni cini ili je bilo ubrzanje? imam click 4 a brzina konstatno 639 kb/s ?
1335099829.jpg

upload isto dere..

Cini ti se.. Ja imam klik 4.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1335101340638.jpg
    uploadfromtaptalk1335101340638.jpg
    69.3 KB · Pregleda: 183
Hmmm, mozda mi se zabagovao speedup.. ali nisam ga uplacivao, samo sam napravio nalog za njega... :D

Meni je crkao ruter zbog oluje i posle zamene imam konstanto 700kb/s a placam 1.5mbit , e sad ne znam koliko ce to dugo da traje, a taman sam hteo kod verata da se prebacim :D

I meni od kada su zamenili modem, ZJU :D

Hmmm... koliko vidim nista od ubrzanja kod Telekoma. :wall:

Strasno su pasivni i to ce im doci glave prvom prilikom kada tad.

Bitno je da oni guraju 3 u 1 i 4 u 1 paket a to sto 80% nas ne zeli IPTV, MTS mobilne besplatne minute i slicno, nema veze :trust:

Hmmm... koliko vidim nista od ubrzanja kod Telekoma. :wall:

Strasno su pasivni i to ce im doci glave prvom prilikom kada tad.

Bitno je da oni guraju 3 u 1 i 4 u 1 paket a to sto 80% nas ne zeli IPTV, MTS mobilne besplatne minute i slicno, nema veze :trust:

U pravu si...

Da skrenem pažnju onima koji su imali ISDN i morali ga zameniti za običnu liniju (POTS) i jednu BBTF. Plaćaju jednu pretplatu, ali potpisivanjem ugovora za BOX paket ta pretplata više ne važi, jedan broj ulazi u BOX paket a za drugi se plaća puna pretplata što gubi svaki smisao i povoljnost BOX paketa. Hteo sam da potpišem ugovor za BOX paket, ali znajući da kod telekoma uvek ima neko što nije napisano ni sitnim slovima, poslao upit na mail i dobio takav odgovor. Kada sam prelazio sa ISDN-a na POTS+BBTF pitao sam u kojem slučaju prestajem da plaćam jednu pretplatu, odgovor je bio samo u slučaju da izvršim seobu jednog broja na drugu adresu, što je po meni i logično, ali se ispostavilo da to nije tačna informacija.

hahahahahaha...
Ako dele free tablet racunare... moze i to :)

Edit:
Morao sam ovako da napisem jer bez ovog "racunare", morao bih na kraju tablet da dodam E, a ko zna kako bi to neki protumacili ovde :p
(free tablete) :D

Poslednja izmena:
Mozda uvode VDSL :) al rekose prvo optika, hmm.. :)

Samo nesto da uvedu da mi ne puca net vise! Ubicu se... Dobicu ban na LoL-u :D

mozda najavljuju da rade za prvi maj :D ali ako uskoro nesto neurade tesko da zadrzace korisnike makar 4 mbit da uvedu kao najmanju brzinu :)

Ne brinite, nije povecanje brzina/smanjenje cena.

Haha ... a jbo mater vise...znaci , ako ne budu nesto promenili oticice im puno ljudi sa tog prljavog adsl-a , a ja medju prvima ^^
Cim mi se ukaze prilika da mogu orion D@H ili targo ftth ili nesto slicno kod mene na Zvezdari da koristim ...
btw - ... osecam da ce bukvalnooo danas u 17:30h .... biti nesto u fazonu "prenosnog punjaca" kao sto je The Stig i napisao ... haha hah :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno