Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne. Placas samo ako aktiviras SpeedUP, tj ako opet odes na onaj link sada kada ukucas podatke on ti daje da aktiviras SpeedUp na 3 sata (6 Mbps) i to ti je 59 dinara. Da ponovim jos jednom, registracija je besplatna(kada prvi put ukucas podatke na onoj strani) i njom dobijas povecanje za 50-60 KB/s, a SpeedUp naravno placas ako odes na sajt i posle registracije ga aktiviras - po meni cisto bacanje para.

Znaci nista vise ne diraj (onu SpeedUp stranu/link "zaboravi") i to ti je to.

E hvala.. Aj uzdravlje! :D

Hvala Vam svim dobrim ljudima ovde na forumu za info u vezi SpeedUP kod Telekoma. Evo ja sinoć ovde čitao kako da postupim, pa na onom linku aktivirao uslugu, vidim danas na ruteru podatke da su povećali moj paket Click 4, a evo i rezultata sa speedtesta:

Ovo je samo aktiviran SpeedUp. Ja zadovoljan.
Hvala.

a jel moze samo ADSL bez televizije? Kolikoo sam cuo, neki su uzimali samo klot ADSL ....

Moze!Ja danas zvao posto mi istice ugovor 21 aprila.Takodje me ne interesuje TV,imam klik 4 i mocicu da potpisem ugovor na 2 godine i da mi ostane brzina 4 MB a da placam 1500 dinara.

Moze!Ja danas zvao posto mi istice ugovor 21 aprila.Takodje me ne interesuje TV,imam klik 4 i mocicu da potpisem ugovor na 2 godine i da mi ostane brzina 4 MB a da placam 1500 dinara.

1500 dinara za 4mbit je preskupo a ugovor potpisan na 2 godine te stavlja u jos nepovoljniji polozaj jer Lelekom nema nameru a ni tehnickih mogucnosti da podize brzine. Vec sada kod SBB-a za 1500 dinara mozes da dobijes 10/1Mbit a za dve godine ce to verovatno biti 20Mbit ili vise a ti ces tada jos uvek da vozis na 4Mbit i jedino sto ces tada moci da uradis je da kukas ovde na forumu kako si se prevario sto si potpisao ugovor sa derikozama na preduge 2 godine.

A jel postoji mogucnost na godinu dana mozda da se potpise ugovor? To je stvarno preskupo 1500dinza 4mbit.

Ja sam prosle godine potpisao ugovor na godinu dana i placao sam 1000din. Sad treba u Maju ili Junu da mi istekne pa bih opet potpisao novi.

Ma ovi iz Telekoma su bas bas bas bezobrazni, niti povecavaju brzine niti daju neke povoljnoati svojim korisnicima, pogotovo starim.

1500 dinara za 4mbit je preskupo a ugovor potpisan na 2 godine te stavlja u jos nepovoljniji polozaj jer Lelekom nema nameru a ni tehnickih mogucnosti da podize brzine. Vec sada kod SBB-a za 1500 dinara mozes da dobijes 10/1Mbit a za dve godine ce to verovatno biti 20Mbit ili vise a ti ces tada jos uvek da vozis na 4Mbit i jedino sto ces tada moci da uradis je da kukas ovde na forumu kako si se prevario sto si potpisao ugovor sa derikozama na preduge 2 godine.

U pravu si!Ali...Ja sam do sada placao 2100 din. ovu istu brzinu.Pa ako moze jeftinije-super.A SBB nemam kao ni vecina u Srbiji.A sad da prelazim kod drugog provajdera,naj verovatnije bi ostao bez ADSL prikljucka,Telekom bi to vec sredio da ga vise ne dobijem.A i nekako razmisljam-brzine moraju dizati,pa i do sada su ih dizali.A i desetak evra za mesec dana,to je neka magicna granica ispod koje nikako ne mogu ici za broadband internet.

Poslednja izmena:
1500 din za 4mb/s i plus kod Telekoma nije puno, ja tako placam.. sad sam ga(u postovima iznad vidi) malo i ubrzao..

najavili su ubrazanja, sad nam je ostalo da cekamo i da vidimo kakva ubrzanja ce biti..

Ma najbolje da telekom nece nista raditi dve godine. Meni nije preskupo i potpisao sam pre par meseci ugovor na dve godine i sta sad?
Bitniji mi je odziv nego protok i da sad treba da potpisem novi ugovor opet bih uzeo kod telekoma jer mi odgovara i ne placam dodatnih 900din za televiziju koju ne gledam.

Pa moraju dizati brzine,mislim to mu dodje normalno.Ja licno sam prezadovoljan sa telekomom,ja ne skidam toliko sa neta nego mnogo vise pikam multiplejer igre a zna se da nema nista od pikanja ako net ne valja.U zadnjih godinu dana mi je samo jednom net bio u prekidu na oko 10-tak minuta.Tako da nemam sta da se bunim.I jos ako mogu da prodjem malo jeftinije...

2012 je godina ljudi a mi za 1,5 MB/s placamo 1540 dinara.Samo kada vidim DL 180KB/s place mi se..

Ako ne usklade koliko toliko brzine lose im se pise.U gradu vecina prelazi na SBB,nisu ljudi glupi da placaju racune ovim lopovima iz Telekoma.

Poslednja izmena:
meni je ortak koji radi u mts u napravi nesto i imam 4mb za soma dinara

Ljudi, treba mi pomoc, u poslednje vreme mi mnogo puca net, na svakih 10ak minuta.. Jel ima neko resenje? Neko podesavanje modema, nesto?

Ljudi, treba mi pomoc, u poslednje vreme mi mnogo puca net, na svakih 10ak minuta.. Jel ima neko resenje? Neko podesavanje modema, nesto?

Poveži adsl direktno na tel. utičnicu tj. bez splitera pa probaj. Kad se spliter pokvari takvi su simptomi.

Brate, sada mi ne puca celu noc.. Msm ponekad.. Imam 2 splitera (2 kuce)

Onda je nešto do njih. Čak i da si čačkao nešto po podešavanjima modema ne bi trebalo da ti puca veza. Možda je krivac i SpeedUp :trust:

Ali to samo nekad se desi da puce svakih 10 min pozda 3 puta i posle sve normalno :S
I da, nisam radio SpeedUP samo onaj obrazac popunio.. Nisam uplatio uslugu kao uslugu SpeedUP :S

Ali to samo nekad se desi da puce svakih 10 min pozda 3 puta i posle sve normalno :S
I da, nisam radio SpeedUP samo onaj obrazac popunio.. Nisam uplatio uslugu kao uslugu SpeedUP :S

Da, ali si prijavljen na SpeedUp a to znači da su te prebacili na veći paket (6/1) i softverski ograničili brzinu. Možda se u tom procesu nešto iskomplikovalo. Ko će ga znati samo nagadjam.

Od kako sam se prijavio za speedup, upload mi se zabagovao i sad imam 4/1 :D

I meni se to desava u poslednje vreme, pukne nekoliko puta u 10-30 min. pa se stabilizuje i radi normalno dan-dva. Verovatno je nesto do njih.

Uf.. isto.. znaci puca, puca, puca .. pa normalno ceo dan ili bar vecinu dana pa opet...

Ja sam takodje postavio pitanje stranicu pre ove, jer sam imao problema sa pucanjem veze, izgleda da nisam jedini. Verovatno vrse neke radove ili sta vec ...

Evo i meni upravo pukao net na 5 minuta pa proradio i tako vise puta. Kako mi se ovo desavalo i ranije i to uglavnom preko vikenda i u nocnim satima ostaje mi da zakljucim da je problem u preopterecenju tj. kada previse korisnika odjednom ukljuci IPTV i download. U svakom slucaju, cekam da mi istekne ugovor i zbogom Lelekome...

meni danas posle bas dugo vremena prso adsl u kuli... valjda ce se brzo vratiti.

Meni danas bio covek iz Telekoma, doneo mi novi modem onako bezveze jer ne zna sta je problem pucanja neta.. kaze ako se nastavi zovi ponovo... pa on ne zna nista :S

Pitaj da ti daju nove splitere, mozda to pomogne, ako ne, probaj sa drugim kablovima.

kako si povezao dve kuce? Da te tu nesto ne zeza, neki kontakt?

Meni puca ovih dana internet kad se javim na telefon, bio covek doneo novi modem i spliter, i opet puca, ne znam sta da radim :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno