Pominje li se neko ubrzanje ADSL-a, kao odgovor na SBB-ove promene brzina?
kakvo crno ubrzanje pa neka oprave da ovo sto daju radi kako treba... zadnji put kad su nesto ubrzavali od tada net nije proradio kako treba bar u mom slucaju a to je bilo kad su od 1 Mb/s ubrzali na 1.5Mb/s.....Pominje li se neko ubrzanje ADSL-a, kao odgovor na SBB-ove promene brzina?
treba narod masovno da napusta Lelekom jer ovo je sramota , prvo te ucene da placas fiksnu telefoniju a onda ti prodaju i ADSL koji NE radi. Znaci ako nisu mogli za ovih ja mislim 4 godine koliko distribuiraju ADSL da to osposobe da radi kako treba onda verovatno nikad i nece a ako ne umeju neka plate strane strucnjake koji ce to da im dovedu u red ....
lepo narod treba da se pozdravi sa njima i predje u konkurentske firme jer Telekom nije jedini.
Pominje li se neko ubrzanje ADSL-a, kao odgovor na SBB-ove promene brzina?
Za ADSL uopšte ne treba povećanje brzina, već samo smanjenje cena.
Pre dva dana mi Telekom poslao obavestenje da mi menjaju broj sa 227**** na 627****, e sad da li ima neko kome isto tako menjaju, a da je nacuo sta je po sredi, oni kazu "tehnicki razlozi". Do sad mi je na centrali bilo omoguceno samo do 6Mbit-a, ima li nade da nesto pokusavaju da unaprede i omoguce vece brzine?
Поштовани,
У складу са планом дигитализације и модернизације постојећих капацитета Телеком Србија а.д. врши реконструкцију постојеће телекомуникационе мреже.
Сходно томе а у циљу унапређења квалитета услуга неопходно је извршити промену нумерације телефонских прикључака што ће свеобухватно омогућити
бржи и квалитетнији саобраћај.
Замена постојеће нумерације телефонског прикључка не утиче на функционалност услугa у негативном смислу, напротив, омогућиће већу пропустну моћ парице
па самим тим и бољи квалитет сервиса, односно услуге АДСЛ приступа Интернету.
С поштовањем, Телеком Србија а.д.
www.telekom.rs
Pre dva dana mi Telekom poslao obavestenje da mi menjaju broj sa 227**** na 627****, e sad da li ima neko kome isto tako menjaju, a da je nacuo sta je po sredi, oni kazu "tehnicki razlozi". Do sad mi je na centrali bilo omoguceno samo do 6Mbit-a, ima li nade da nesto pokusavaju da unaprede i omoguce vece brzine?
Moje lično iskustvo sa digitalizacijom centrale i uvođenjem sedmocifrenog broja od pre par godina u Novom Sadu je samo pozitivno. Identifikacija dolaznih poziva i ostali servisi + ADSL rade besprekorno tako da možeš samo da dobiješ bolju nikako lošiju vezu sa svetom. Uveri se i sam CLICK 4 a imam ovo:
Downstream line rate (kbit/s) 6144
Upstream line rate (kbit/s) 1021
Maximum downstream bandwidth(kbit/s) 20154
Maximum upstream bandwidth(kbit/s) 1113
Line standard ADSL2+
Channel type Fast
Upstream noise safety coefficient (dB) 9.4
Downstream noise safety coefficient (dB) 25.5
Upstream line attenuation (dB) 6.3
Downstream line attenuation (dB) 5.1
Upstream output power (dBmV) 11.3
Downstream output power (dBmV) 15.7
ADSL State Show Time
Data Path Interleaved
Operation Mode G.dmt.bisplus
Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 18728 / 1032
Bandwidth Down/Up(kbps) 6144 / 999
SNR Margin Down/Up(dB) 22.3 / 7.5
Attenuation Down/Up(dB) 15.0 / 8.4
Power Down/Up(dBm) 19.3 / 12.3
CRC Down/Up 0 / 0
FEC Down/Up 0 / 0
HEC Down/Up 0 / 0
System Up Time 0:02:11
DSL Up Time 0:01:22
PVC Select
PPP Up Time 0:00:00
Svi vi koji imate Click 1 paket a istekao vam je ugovor idite u lokalnu kancelariju Telekoma pa potpišite novi dvogodišnji ugovor i dobićete 4Mb (realno 3,5Mb) za istu kintu tj. ~1.500RSD per mesec.
Sto se tice alternative mislim (mada ih ne volim???) da beotel ima daleko bolju ponudu od telekoma...link...http://beotel.net/?strana=52&sekcija=glavna&vesti=1&katv=1&jezik=1#vst298ja sam potpisao ugovor sa djavolombas pre neki dan na 24 meseca jel alternativu nemam 4Mb/s mi je ok brzina i meni net radi skoro pa savrseno stvarno nemam zamerku tako se valjda nisam zeznuo
SBB je kao nesto najavio da ce doci u moj kraj ali tek za koji mesec mada mozda je to i samo neka buva koja je pustena
Iako je tesko biti losiji od Telekoma, Beotel je uspio da to bude, tako da ti nemoj da navracas ljude na vece zlo.
Jel te placaju da navracas ljude na zlo
Ajde, nemoj da te mrzi prošetaj do nekog psihijatra.
Meni ADSL kod Telekoma perfektno funkcioniše a što kod svakog korisnika nije tako to nije moj problem.
Sto se tice alternative mislim (mada ih ne volim???) da beotel ima daleko bolju ponudu od telekoma...link...http://beotel.net/?strana=52&sekcija=glavna&vesti=1&katv=1&jezik=1#vst298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari