MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Pa o čemu mi pričamo ovde? Istekla ti obaveza? Idi na PTT, za 1400 imaš 16/1 ......
Dajte ljudi i ja vijam nesto ovo nije noralno sa 1.5 sam presao na 4 (studentski paket ) istekao mi ugovor i sada mije cena negde oko 2400dinara .. vijam da daju nesto redovno .. Ne mogu vise ovo da placam .. Pricam sa kolegom on placa 12e 100mb/s u rumuniji .. a ja se ovde natezem oce li biti 1 ili ce biti 4 .. Sta da radim sa 1? Ne mogu da otvorim email redovno..
Treba da se digne neka buna vec za ovaj internet deru nas ko majmune .. Sa burazerom pricam on daje neke bedne pare 5 6 e za 80mb/s u holandiji samo nas deru 4m/s za 2400dinara...
Pa o čemu mi pričamo ovde? Istekla ti obaveza? Idi na PTT, za 1400 imaš 16/1 ......
Jel dovoljno telefon da imas ili to ide preko kablovske? obican adsl je? pa to mi pase 4 mb za 1075 dinara ..
Ajde molim te ako moze neko ko malo vise zna o telekomu i posti da mi posalje dva linka ..
Prvi gde mogu da se odjavim sa telekoma
A drugi gde mogu da se prijavim na postanski..
Ako se odjavis i zatrazis MIK moras da vratis opremu pa net neces imati dok ti novi provajder ne da modem.Placas onoliko dana koliko si net koristio.
A da li postoji mogucnost da zatrazim da otkupim ADSL modem,znaci prilikom vracanja opreme i trazenja MIK koda da otkupim modem koji sam koristio.Da li neko zna da li moze i kolika je cena ??
Odakle ti to da mt882 ne moze preko 4 mbita? Modem po specifiakciji moze da izgura 100 mbita.Naravno da adsl kod nas ne moze preko 16 mbita zbog tehnickih razloga. Ali modem kao modem radi posao...Odraće te .. možeš da kažeš da si ga oštetio, ali ima da te oderu. Imaš na limundu modema koliko hoćeš, možeš onaj 882 ima ih po 500-600 dinara, ne može preko 4MBita ali dok ne dobiju u PTTu modeme, završiće ti posao.
Ja mislim da ptt pocinje da naplacuje od dana kada se logujemo preko njih...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari