stefanm
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.01.2006
- Poena
- 330
Pa dobro, seca li se neko sta se desilo sa zabagovanim speed up-om prilikom prethodnog povecanja brzina?
ja imam problem ,korisnik sam paketa click 2mb ... Aktiviran mi je speedup brzina 4mb/256 i sad kad su poceli povecanje u ruteru se sve lepo promenilo na 4mb/512kbs
medjutim u praksi je upload 0.25 tj 256kbs....zatim dolazim do nekog resenje da treba da se obrise speedup Profil ,kako bi se ta ogranicenost speedupa na 256 eliminisala i kako bih nesmetano koristio 512 kbs...
Tada nastaje agonija i nervoza...zovem prvi put jutros telekom servis,oni mi kazu zovi 9813 (a to je fixna telefonija) covek se samo nasmejao kada sam taj broj pozvao...drugi put zovem posle 1h - javi se zena i kaze nista do 1.februara,tada nas pozovite..ja vec krenem da pizdim..zato sto komsija pored mene ima isti paket 2mb kao ja,samo nije nikad aktivirao speedup,njemu je brzina sada 4mb i 512 lepo mu sljaka upload i sve..a meni 256 upload..zabagovan zbog speedupa..
Zovem treci put telekom servis ,javi se mladic i kaze da ne moze da se obrise profil tek tako nesto *****...blabla...i kao da mi se smanji na 2mb pa da cekamo da ga oni povecaju ..
i sad ne znam sta da radim...vidim svima se lepo povecava a ja stagniram u mestu
Ne vredi ovako ,izgleda da cu morati da nadjem neku zescu vezu da bih dosao do system admina u telekomu da mi obrise speedup profil kako bi mi brzina bila normalna...:/
(a ceo taj proces osecam da ne zahteva vise od 5minuta rada )
Poslednja izmena: