Znaci nije voda u kablu!Ni ja nisam imao jutros, ali je došao tek oko 13h. Desilo se nešto slično pre par meseci kad je bila jaka kiša, a evo i danas je bila slična situacija. IPTV je radio bez problema.
meni jednom nije radio pola dana, prijavio kvar ili šta je već bilo, lik iz korisničke službe rekao poslaćemo nekog u toku dana da vidi u čemu je fora. međutim internet je proradio, niko nije dolazio i tek negde nakon 2 nedelje dolazi lik kod mene sav nadrkan počeo da se dere sa vrata: "Gde je taj kvar, šta je to toliko pokvareno kad mi šef stalno visi za vratom", ja gledam lika i ne verujem šta se dešava. reko kasnite dve nedelje ja već i zaboravio za celu situaciju i lik ode sav nadrkan što je džabe dolazio. ludnica
inače ranije na sezamu kad sam imao tako situaciju da ne radi, pozovem korisničku službu pitam da li ima nekih problema u veterničkoj centrali ili je možda kod mene i rešimo problem za 5 min uglavnom, pa sam mislio da je ista fora u sa Telekomom pošto ipak su njihove centrale.
Tako da danas kad ga nije bilo ujutro nisam ni hteo da zovem da mi opet ne pošalju nekog za 2-3 nedelje da popravi.
Wtf?
Juce zezao lelekom adsl oko 12-13h, danas skocio na 476KB/s sa standardnih 116KB/s (placam standardni paket 1024/128)
cuo jesam, al ne znam dal je zvanicno krenulo.NIje dugo potrajala blagodet, btw jel čuo neko za novu promociju ADSL Click 4 po ceni Click 1 bez IPTV-a za SVEEEE nove korisnike, razlika između tog ii studentskog paketa je što studenti dobijaju 3 meseca gratis a ostali 1 mesec
kazi mi jel potrebno nositi stari ugovor posto ja nemam pojma gde mi je to i opremu (modem)Evo ja da pohvalim Telekom, bio u poslovnici u 14.30h i potpisao ovo 4Mb za 1425 din. na godinu dana, a pre pola sata, u 16.00h primetio promenu brzine, koja se mozda desila i ranije. Znaci proslo je 1h 30 min, mozda i manje. Za svaku pohvalu.
zna li neko šta se dešava kad istekne ugovor vraća se paket na 1Mb/s ili počinju da šalju račune za 4Mbs?
kazi mi jel potrebno nositi stari ugovor posto ja nemam pojma gde mi je to i opremu (modem)
zna li neko šta se dešava kad istekne ugovor vraća se paket na 1Mb/s ili počinju da šalju račune za 4Mbs?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari