Ja sam vam rekao sta treba da se uradi, niko nije spreman i to je to.
capnut fiber negde u madjarskoj, bice reseno do 17-18h...
Srbin je to Vuče navikao da trpi.
Kad smo istrpeli "bošnjake" 600 godina, "oslobodioce" 60 godina, šta je onda par desetina godina za Telekom![]()
Ja sam dobio 30. juna ponudu za 3 meseca IPTV i interneta gratis.
Sramota je vise ovaj .interoute.net, nije mi jasno zasto se ne ratosiljaju vise .interoute-a, nema sansi da se poprave i jednostavno treba da ih napuste.
Makedonci vise ne uzimaju link preko nas, koliko sam cuo svi ce redom napustiti.
Samo ce nas da maltretiraju sa interoute-om.
Par meseci je sve lepo islo preko 10g.gblx.gsw-2-6k.routers.chtix.eu kad su u pitanju zemlje sa leve strane, i sad opet forsiranje interouta danas na vecini opsega pod telekomom, samo par ih je i dalje preko 10g.gblx.gsw-2-6k.routers.chtix.eu.
Sramota jednostavno sramota!
Moj savet bi bio starijim korisnicima Bencha (preko 25 godina), koji su na ADSL Telekomu, da telefonskim pozivom ali organizovano naprave zalbu direktno u NOC centru Telekoma.
Ako nas se skupi 30 bice dovoljno da se napravi alarm.
Cutanjem nikada necemo resiti problem!
Ali nikada!
Prijavljivanje Telekomovom nepismenom supportu nema koristi.
Reci Vuče, na koji broj telefona da se žalimo. Da se organizujemo lepo, ima nas dosta, pa da zovemo.
Ja da plaćam 1Mb, a da koristim 256kb nemam nameru.
A sa onim iz teh. podrške nema razgovara, samo me iznerviraju kad ih pozovem![]()
Ali lupetanje o nekim tamo bosnjacima o kojima samo ti imas neke "inside" informacije nema nikakve veze sa temom.
Uključujem se i ja sigurno, daj mi na PM potrebne informacijeNek se javi barem desetoro ljudi koji nisu misevi, bilo bi idealno trideset ljudi koji bi zvali i napisali mail protesta, direktno sa vaseg telekom emaila.
Za sada si se ti jedini javio eventualno jos i boZZaP.
Dobio ponudu: 3 meseca gratis 1mega net i IPTV, sa mogućnošću sklapanja ugovora na godinu dana nakon 3 meseca, pri čemu bih plaćao samo osnovni net, a IPTV dobio za 1 dinar mesečno. SBB može da radi i bolje; videćemo sada kada posle 2 godine od krajnjeg roka konačno puste D3 i ubrzaju se.Jel ti SBB lose radi pa si se prijavio za ovo ili cisto da probas ? :type:
Dobio ponudu: 3 meseca gratis 1mega net i IPTV, sa mogućnošću sklapanja ugovora na godinu dana nakon 3 meseca, pri čemu bih plaćao samo osnovni net, a IPTV dobio za 1 dinar mesečno. SBB može da radi i bolje; videćemo sada kada posle 2 godine od krajnjeg roka konačno puste D3 i ubrzaju se.
Poštovana Gospodo
Sa žaljenjem moram da vam skrenem pažnju da u zadnje vreme ADSL katastrofalno radi, i to ne samo kod mene i kod mojih prijatelja već na nivou cele Srbije, ni dosad nije nešto dobro funkcionisao, ali sad je prava KATASTROFA, ponavlja se ona situacija sa početka ove godine koja je trajala oko 2 meseca koja je izgledala otprilike ovako:
- pucanje veze/rekonekcija (neretko sam morao pored svog adsl priključka da se konektujem na dial-up kako bi završio neki posao)
- previsok ping 300ms+ , veliki jitter kao i pojava packet loss-a,
- predugačko otvaranje stranica ponekad I duže od minuta a neretko i Timed Out,
- Seckanje I predugačko buffer-ovanje youtube klipova i TV streamova
- Padanje download brzina na ispod 10kb/s
Sve u svemu takav adsl može da se poredi sa dial-up-om , čak i na dial up-u ponekad neka stranica se brže učita (ne preterujem stvarno je tako bilo) e ovih dana nažalost se ponavlja taj scenario, a razlog je kao i tad problem sa nadprovajderom .Interoute.net i nedovoljnom širinom linka ka inostranstvu, tj. zbog raznih akcija/promocija i otvaranja novih portova, rapidno se povećava broj novih korisnika, a na spoljnom link-u nije proširen bandwith, koji nije dovoljan ni za postojeće korisnike a kamo li da primi najezdu novih korisnika. Ovo ne pričam napamet, već sam zbog problema sa internet-om po IT forumima nailazio na takve insajderske informacije. To je isto kao da bi na Elektranu koja jedva ima kapacitete da napaja strujom jedan grad bio priključen još jedan grad, u toj situaciji bi se dešavali problemi sa strujom isto kao nama sa internet-om. Ne kažem da ne treba da se povećava broj korisnika, naravno da treba, druge okolne zemlje imaju dosta veći broj korisnika i veće brzine (za koje manje plaćaju) . Ali njihove država i telekomunikacione firme imaju više savesti i veću brigu brigu prema korisnicima, pa obezbede dovoljan bandwith da ima za sve i da se ne javljaju zagušenja, nažalost kod nas nije takav slučaj i sve se radi na provlačenje na jedvite jade. Na taj način se korisnici adsl-a osećaju prevarenim i izigranim jer ne dobijaju ono za šta plaćaju (iako za to skuplje plaćaju nego u drugim zemljama), i puno nas se pokajalo zbog ugovorne obaveze na godinu dana, jer ovakav kvalitet adsl usluge je očajan, i ne vodi nas napred već nas vraća unazad, MORATE nešto preduzeti, tj, povećati širinu spoljnog linka ili promeniti nadprovajdera, nije savesno sa vaše strane da samo povećavate broj korisnika što će rezultovati još većem zagušenjem, a da spoljni link ostane isti, Uložite deo od tog profita za rešavanje tih problema, jer ovako stvarno nema smila, i ne ide da ljudi konstantno zovu tehničku podršku koju jedva mogu i da dobiju zbog problema sa adsl-om, koji odavno više ni po ceni niti po usluzi konkurentan kablovskom internetu na koji verujem da bi više od pola vaših korisnika prešlo samo da imaju mogućnost. Nadam se da će te u budućnosti imati više savesti prema korisnicima i nedozvoljavati da se ovakve situacije dešavaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari