Od kako koristim studentski paket (blizu 2 meseca), juce sam imao prvi prekid u radu. Doduse, u celom kraju nije radio ADSL (Miljakovac, a mozda i sire), znaci nije samo telekom, vec kod svih provajdera, mada telekom je tu glavni (krivac). Elem, kada sam zvao podrsku, potvrdili su da postoji problem na kojem se radi i da ce uskoro biti resen ( oko 14h), naravno, celog dana i noci nije bilo neta, tek je jutros oko 8 pusten. Neka mi neko iskusniji razjasni, da li je moguce, da ako juce celo posle podne nisu mogli da puste net, cisto sumnjam da su nocu radili, kako bi ga pustili rano ujutru. Mora da je neko jednostavno zaboravio da pritisne neko dugme ili ga je samo boleo ***!
kako ne?! pa ima ono veliko crveno dugme pechurka na kome pise "do not press this button"!Zar stvarno mislis da tu treba da se pritisne neko dugme da bi net,centrala ili bilo sta proradilo?Radim na odrzavanju centrala i tt veza 15 godina,doduse ne u Telekomu,tako da znam o cemu pricam.
kako ne?! pa ima ono veliko crveno dugme pechurka na kome pise "do not press this button"!![]()
Ne deluje mi nimalo vise neverovatno, od toga da su neki radnici telekoma radili celu noc, da bi net pustili u 8. Od kada im btw, pocinje r. vreme, da nije slucajno bas u 8!Zar stvarno mislis da tu treba da se pritisne neko dugme da bi net,centrala ili bilo sta proradilo?Radim na odrzavanju centrala i tt veza 15 godina,doduse ne u Telekomu,tako da znam o cemu pricam.
znam, imam dvaIma tog dugmeta u mnogim data centrima (Emergency Power Off (EPO)), u USA u svim po zakonu. Seče struju (i backup) u slučaju havarije.
Ali sumnjam da je to ovde bio slučaj.
Meni radi bez problema. Ima novih klipova sa Hitlerom![]()
marelli, jel imas studentski paket?
ko zna, mozda kod tebe nesto cackaju, a odakle si?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari