Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Korisnik sam paketa klik 1 (1024/128) e sad podneo sam zahtev za speedup kada odobre kako ga pokrecem u zeljeno vreme? Ili ga oni pokrenu za 24 sata kako je naglaseno prilikom zahteva pa sad u koje te vreme zatekne?
merio sam protok preko speedtesta....

http://img130.imageshack.us/img130/139/stest.jpg

naravno provericu da li je isti download sutra ali pitam da neke stvari pojasnim ranije u iscekivanju.

pa po njihovom sajtu treba im 24 sata da aktiviraju uslugu a ti posle sam po potrebi ukljucujes speed up (dupliras brzinu na 3 sata a svaka cetvrta aktivacija ti je besplatna, jedno aktiviranje ti izadje 59 dinara sa pdv-om)... e sada tih njihovih 24 sat mogu nekada da se oduze i na 11 dana (poseban slucaj kod mene) ali nemora da znaci ali posto vidim u niku da si iz novog sada onda nista nije iskljuceno...

proveri sutra u vreme kada si podneo zahtev da ti aktiviraju speed up ako nisu nista odradili telefon u ruke i zovi i pitaj sto nije odradjeno jer ako pisu da je za 24 sat onda je za 24 sata a ne kada e njima cefne...

a sto se tice same aktivacije speed up-a, ti si sada smo podneo zahtev da ti ukljuce tu uslugu a sam po svojoj volji ti kada ti oni to aktiviraju odredjujes kada ces da ukljucis speed up na 3 sata, naravno speed up isto pokreces sa sajta gde si podneo zahtev samo sada nejdes na onu gornju stranu nego na donju deo stranice...

Poslednja izmena:
Meni.

Meni od prvog dana sve radi ko sat.
Samo da ne ureknem :smash:

Youtube raspad danas... inace cak i kad youtube radi dobro, ostali "tube" sajtovi rade jako lose... losije nego na 4x sporijem paketu kod Verata... jedini nacin za nihovo gledanje je download ili buffer par komada odjedom, real time nema sanse...

Jel to oduvek tako bilo?

xxx stream sajtovi rade super :D tu nikad nije bilo frke
YT ladno uvek gledam 720p real time, jer uvek ona crta ode napred a playback ne može da je stigne. međutim danas ni 360p na YT ne može da se gleda :(

nzm, meni radi normalno, ja sam kod z. stanice, nzm gde ste vi xD

Meni radi bez problema. Ima novih klipova sa Hitlerom :)

xxx stream sajtovi rade super :D tu nikad nije bilo frke
YT ladno uvek gledam 720p real time, jer uvek ona crta ode napred a playback ne može da je stigne. međutim danas ni 360p na YT ne može da se gleda :(
to mi je i bitnije. YT retko posecujem

Jel ono bese akcija do 1.7. da ko se prijavi dobija 3 meseca besplatno net?! Mogu li ja kao stari korisnik kome je davno istekao ugovor (pre nekih 2 god) da odem, raskinem ugovor i odma podnesem zahtev za novi (klik 4 umesto dosadasnjeg klik 2 paketa) i da dobijem i novi modem i sve?!

Ako mislis na onaj studentski paket onda nije do 1.7 vec do 30.6 :) za osnovce ima ponuda do kraja septembra,a ostalo ne znam. Ja sam pre neki dan presao na klik 4,raskinuo sam stari ugovor,i potpisao novi,uzeo sam studentski paket. Mislim da je to trenutno najbolja ponuda.

Ako sam dobro skontao na tv-u reklamu, onda svi koji potpisuju ugovor do 30.6. imaju 3 meseca dzabe ili sam ja nesto lose protumacio?! U svakom slucaju ako raskinem ugovor i potpisem novi kontam da cu bar dobiti novi ruter!!

Da,prva 3 meseca placas po jedan dinar. A za ruter,za svaki slucaj kazi da imas nekoliko kompova u stanu/kuci i da ti je komplikovano da razvlacis kablove...Ili nesto u tom fazonu..

Ako nema slobodnih portova u centrali, velika je verovatnoca da nece hteti to da odrade kao sto nisu hteli meni.

Kad raskidas ugovor automatski gubis port, jedino kada uzimas MIK da predjes kod drugog provajdera cuva ti se port.

@Proday
Uzmi MIK (da bi zadrzao port u centrali) , nadji nekog studenta da ti da kopiju indexa i pre 30.06. sklopi ugovor za studentski paket. Dobices 4mb/s po ceni 1mb/s . Verovatno ces dobiti i novi ruter. Vrlo verovatno onaj radijator koji sada dele :).

@Proday
Uzmi MIK (da bi zadrzao port u centrali) , nadji nekog studenta da ti da kopiju indexa i pre 30.06. sklopi ugovor za studentski paket. Dobices 4mb/s po ceni 1mb/s . Verovatno ces dobiti i novi ruter. Vrlo verovatno onaj radijator koji sada dele :).

Ne moze sa MIK-om koji je izdao telekom da ponovo potpise ugovor kod telekoma.

Moze kod telekoma sve ali u tvom slucaju nije postovana procedura i zbog toga neko moze da leti sa posla.

Ja sam isto presao na studentski paket ali tako sto sam uzeo MIK kod telekoma i presao na PTT 15 dana i onda uzeo MIK i nazad kod telekoma. Ovako je jedino moguce da sigurno zadrzite port.

E sad, dosta ljudi je zavrsavalo za pola sata tako sto su raskidali stari ugovor i potpisivali novi i to na centralama gde ima portova ili u poslovnicama gde rade dobri ljudi koji su im izlazili u susret. Ja nisam mogao to da uradim u Kragujevcu jer je na mojoj centrali najveca lista cekanja u gradu za port a ovi iz poslovnice nisu hteli da mi ucine pa sam morao da idem gore opisanom procedurom.

Migracioni kod, sa njim napuštaš starog provajdera ali ti čuvaju port koji si do tada koristio pa ne moraš da čekaš nedeljama da vide da li imaš uslove da koristiš adsl ili da te čak i odbiju.

@Proday

Da li se taj mik placa nesto dodatno ili treba samo njima tamo napomenuti da bih to da zadrzim?! Sto se studenata tice u kuci su mi rodjeni brat i sestra (oboje studiraju); da li je dovoljno samo kopiju njihovog indexa da ponesem ili moram i nekog od njih sa sobom da vodim ili bar licnu njihovu?! Sto se rutera tice i taj radijator bi mi super sluzio!!

Znaci sve ovo (da li cete da raskinete ugovor i potpisete novi u istom danu) zavisi samo od toga koliku vezu imate i na koji je nogu ustao sluzbenik za salterom na kojeg naletite!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno