- Učlanjen(a)
- 04.08.2009
- Poena
- 199
Korisnik sam paketa klik 1 (1024/128) e sad podneo sam zahtev za speedup kada odobre kako ga pokrecem u zeljeno vreme? Ili ga oni pokrenu za 24 sata kako je naglaseno prilikom zahteva pa sad u koje te vreme zatekne?
merio sam protok preko speedtesta....
http://img130.imageshack.us/img130/139/stest.jpg
naravno provericu da li je isti download sutra ali pitam da neke stvari pojasnim ranije u iscekivanju.
pa po njihovom sajtu treba im 24 sata da aktiviraju uslugu a ti posle sam po potrebi ukljucujes speed up (dupliras brzinu na 3 sata a svaka cetvrta aktivacija ti je besplatna, jedno aktiviranje ti izadje 59 dinara sa pdv-om)... e sada tih njihovih 24 sat mogu nekada da se oduze i na 11 dana (poseban slucaj kod mene) ali nemora da znaci ali posto vidim u niku da si iz novog sada onda nista nije iskljuceno...
proveri sutra u vreme kada si podneo zahtev da ti aktiviraju speed up ako nisu nista odradili telefon u ruke i zovi i pitaj sto nije odradjeno jer ako pisu da je za 24 sat onda je za 24 sata a ne kada e njima cefne...
a sto se tice same aktivacije speed up-a, ti si sada smo podneo zahtev da ti ukljuce tu uslugu a sam po svojoj volji ti kada ti oni to aktiviraju odredjujes kada ces da ukljucis speed up na 3 sata, naravno speed up isto pokreces sa sajta gde si podneo zahtev samo sada nejdes na onu gornju stranu nego na donju deo stranice...
Poslednja izmena: