misaknez84
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poena
- 152
Ljudi hoće li biti povećanja brzina protoka? Ima li kakvih novih informacija?
Ljudi hoće li biti povećanja brzina protoka? Ima li kakvih novih informacija?
BTW kako je moguće da mi to radi sa sezamovim modemom?
User name i password dobijes napisan u ugovoru kad preuzmes opremuKakva je sad praksa kod telekoma kada se zatrazi izdavanje user name-a i passworda od adsl porta, koliko im treba vremena da vam izdaju isti.
Lazu u tri poslovnice i to kod desetak salterusa da nikada u zivotu nikad niko nije zatrazio user name i pass i sto je nagore kao obavezno je preuzimanje modema/rutera jer tek tada telekom stice osnov za sudsku tuzbu ukoliko prevremeno raskinete ugovor??? Ludilo.
User name i password dobijes napisan u ugovoru kad preuzmes opremu
Zasto te to cudi? Mozes na prste da izbrojis koliko ljudi koristi drugi ruter sem Telekomovih krsheva pa im treba user/pass
Kad preuzmes opremu potpisujes ugovor koji je jedini osnov za nastajanje ugovornog odnosa koji se racuna kod suda
User name i password dobijes napisan u ugovoru kad preuzmes opremu
Hoce li biti uskoro neko povecenje brzine za stare korisnike, ili samo daju za nove jebbem li im mammu u ...... bre. Kako ih nije sramota , da daju bolje pakete ljudima koji prvi put uzimaju telekom, a starije korisnike niko ne jebbe 2 %. Sad cu da ih zovem da im se naj****m majjke. Pa i ja sam student hocu 4mb govedda lopovska. Koje su to manipulacije...
Hoce li biti uskoro neko povecenje brzine za stare korisnike, ili samo daju za nove jebbem li im mammu u ...... bre. Kako ih nije sramota , da daju bolje pakete ljudima koji prvi put uzimaju telekom, a starije korisnike niko ne jebbe 2 %. Sad cu da ih zovem da im se naj****m majjke. Pa i ja sam student hocu 4mb govedda lopovska. Koje su to manipulacije...
Potpisan ugovor i dobio wifi ruter danas, kad dodjem kuci da ga namestim. E sad ova 3 meseca su nadam se puna 3 meseca, a ne kao sto su neki pitali da su kalendarski meseci u pitanju pa da ugovor treba potpisati pocetkom meseca, ako je stvarno tako, onda imam samo 2 meseca gratis!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari