&Odmah prelazim na kabl, ali mi kazi koje godine ce SBB da razvuce taj isti kabl do mog grada i ja cu odmah da pravimarty:. Nemaju svi mogucnost da predju na kabl.:wall:
:beat:^+1
...Ne koristim ADSL jer želim, već mi je to jedina normalna opcija za broadband.
Drugar ima problem sa ovom ADSL promocijom, naime ostala mu je stara oprema od telekoma sa ruterom hg520s a potpisao je novi ugovor za studentsku promociju i port je prekonfigurisan na brzinu 4.
Problem se javlja jer njemu ne prelazi brzinu od 1 dok kada sam isprobao moj ruter pireli brzina je bila 4.Da li neko zna u kakvom podesavanju bi bila razlika izmedju rutera kada sa mojim radi normalno.Napominjem da je isproban jos jedan ruter marke Airlive WT-2000ARM sa kojim je isto davao brzinu 1.
ako nemas dobru centralu,pozdravi se sa adsl-omzar nemas kablovski u ns ?
No kad smo vec kod studentskog promo paketa devojka koja radi za salterom mi je rekla sledece:
"potpises ugovor na godinu dana, prva 3 meseca su ti besplatna a ostalih 9 meseci placas cenu za paket click 1 (1Mb) a imaces click 4 (4Mb)"
U prevodu placacu 9 meseci 1400 din a protok ce mi biti 4 Mb/s...
Mislim da se ona malo zeznula...
Kakav je Telekom za CS?
Isti slučaj i kod mene....a internet se vuče ceo dan... (kad konačno zasvetli internet lampica) Kakvo li je stanje na PTT-KDSu ? Ozbiljno razmišljam da im se vratim...
Znaci raspad sistema.:wall: Voleo bih da Vuk ima neku insajdersku informaciju o razlogu ovog problema.
... Ma i ovako sam se zamalo posvadjao sa babom u mts-u. Ja pitam ako vec nemaju bezicni da li onda imaju obican ruter? A ona kaze da oni daju samo modeme i nikad nisu ni davali i jos pocinje ona da pizdi, kad sam krenuo da objasnjavam razliku. ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari