masnikosa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.07.2005
- Poena
- 319
Jel ima nekog ko je bio na PCM-u a da je dobio Telekomov ADSL?
Ima,znam ih dosta koji nisu ni znali da su na PCM-u pa su dobili adsl.
Jel ima nekog ko je bio na PCM-u a da je dobio Telekomov ADSL?
Ima,znam ih dosta koji nisu ni znali da su na PCM-u pa su dobili adsl.
Šabac je ukljucen (pre vise od 10 dana), a podela modema se ocekuje najverovatnije od utorka.
Ja jos nisam dobio prvi racun, ali u ugovoru koji sam potpisao u clanu 6. prva dva stava glase:
"Naknada za zasnivanje pretplatnickog odnosa iznosi 5.000,00 dinara bez PDV-a i ukljucuje cenu modema.
Naknadu iz prethodnog stava korisnik ne placa, a u skladu sa promotivnom kampanjom Telekoma."
Ima li nekih novosti za Kikindu? Mrzi me da precesljavam celu temu,pa ako je negde bilo reci - uputite me.
Trebalo bi da sve bude sredjeno od opreme do kraja meseca,ali da li neko ima jos neke (proverenije) informacije?
znaci ako neko dobije ADSL 25. u mesecu, na sledecem racunu placa samo tih 5 dana, a od sledeceg meseca normalno?
Koliko je meni poznato nisu nikoga kontaktirali, a i nece dok nebudu modemi na gomili spremni za podelu.Molim??? Pa jesu li kontaktirali koga?? Mene nisu :zgran:
Koliko je meni poznato nisu nikoga kontaktirali, a i nece dok nebudu modemi na gomili spremni za podelu.
Mislim,da je sada 1200 a kasnije npr. 1500 dinara,sto ne bi bilo OK.
Posto me mrzi da citam sve postove od pocetka teme,zanima me samo jedno: ako kupim ADSL od 256k kolika je brzina skidanja i koliko vremena treba da se skine jedan film na ovoj brzini?
Sorry ako je pitanje glupo,neka samo neko odgovori,pa modovi brisite post.
ADSL postaje sve masovniji, što znači da može samo da pojeftinjuje
Jel to u Kini ADSL postaje masovniji :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari