Lepo izgleda da su se nesto zeznuli
Evo sada sam skinuo novi nero za 28 minuta
trenutna brzina mi je bila 120 kilobajta u sekundi.
Inace pored mi je radio i torente i emule i slusam radio.
Zesce su se nesto zeznuli.:banana: :banana: :banana:
od 5.3 krece i Eunet u Subotici ....
:banana: :d
Nothingman...pogledaj oglas u hothardware sobi [SU] Lepe cene odabranog hardvera [SU]![]()
![]()
![]()
ako ste vec spominuli torrente, da li treba nesto specijalno da se podesava? ne radi bas kako treba, nesto sa port-om ne valja, bilo sta da upisem nece da prodje.
preporuke?
preko cega si prikacio modem, usb ili mrezna?
a ne bih se ni cudio da su svi navalili na torrente i da kod mene nece:d
inace sve ostalo radi ko "munja" konstantno skida na 30KB/sec +/- 1KB
Nothingman...pogledaj oglas u hothardware sobi [SU] Lepe cene odabranog hardvera [SU]![]()
![]()
A ADSL pici ko lud....SKIDAJTE LJUDI DOK NISU SVI DOBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi kakva je procedura oko uzimanja modema?! Jel Mora Vlasnik telefona da ide da potpishe ugovor?!
Ljudi kakva je procedura oko uzimanja modema?! Jel Mora Vlasnik telefona da ide da potpishe ugovor?!
Dobro najzad ima zadovoljnih korisnika Telekomovog ADSL-a.Pogledajte samo pre nepunih mesec dana postove i tadasnje reagovanje clanova foruma na uvodjenja istog.
A i Huawei smo malo upljunuli kad smo procitali da je Telekom porucio 300.000 njihovih modema. Zato i radi tako dobro. Jedino sto svetli ko lud - ko proslava kineske nove godine kad radi.
Cene u Nemačkoj (najjeftinije ponude, važe za 40 gradova, okolina plaća nešto više):
DSL 1000 Flat: 16,99 €
DSL 2000 Flat: 16,99 €
DSL 6000 Flat: 19,99 €
DSL 16000 Flat: 24,99 €
Na gornje cene treba dodati i mesečnu pretplatu za telefonski priključak, koja se kreće između 15 € (1 broj) do 20 € (ISDN, 3 broja), pošto se za sada ADSL ne može naručiti bez telefonskog priključka, ali je u planu i razdvajanje ADSL-a i telefona.
Izgubljeno vreme ce tesko moci da se nadoknadi. Ko zna gde bi danas bili i sta radili da smo imali ADSL pre dve godine. Uzivajte malo, odmorite, a onda da opletemo i trazimo dupliranje brzine za istu cenu.Dobro najzad ima zadovoljnih korisnika Telekomovog ADSL-a.Pogledajte samo pre nepunih mesec dana postove i tadasnje reagovanje clanova foruma na uvodjenja istog.
Modem, odnosno ruterse prilicno greje i meni se zaglupio vec 4-5 puta.
Modem, odnosno ruterse prilicno greje i meni se zaglupio vec 4-5 puta.
To sto smo pljuvali Telekom ne znaci da ih ne volimo. Kod nas u Srbiji ako hoces da nesto krene kako treba samo ga malo popljujes - pljunes u ruke pre nego sto se prihvatis nekog posla, detetu se kaze "puj, puj, ne bilo ti uroka" i tako to![]()
A najveca fora sa Telekomovim adsl-om je, za mene, sto je onaj Huawei modem u stvari ruter, sto ima ugradjen firewall i sto radi ko lud. Na nekom stranom sajtu sam procitao da je Huawei vodeci svetski proizvodjac takve opreme i da je gomila brendova, u stvari, Huawei ispod plastike. Takodje kazu da u nekom delu Indije gde padaju monsunske kise i gde je vlaznost vazduha najvisa na svetu jedino Huawei modemi i ruteri mogu da rade pa se ljudi kunu u njih. :d
A i Huawei smo malo upljunuli kad smo procitali da je Telekom porucio 300.000 njihovih modema. Zato i radi tako dobro. Jedino sto svetli ko lud - ko proslava kineske nove godine kad radi.
I meni se zaglupio par puta, upale se sve LED i ništa, ne radi net. Moram da ga isključim/uključim. :crash:
Jeste, a čuo sam i da je NASA angažovala Huawei da napravi svu komunikacionu opremu za novu bazu na mesecu.
Mislim, stvarno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari