Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas i u Knjazevcu pocela podela modema. Ja sam dobio za ISDN prikljucak.
Nego izgleda da jos uvek nisu podesili sve kako treba u centrali. Ja prijavio na 256k a evo radi mi na 2mbit :). Lepota , radi kao ludo.

Ako pogledamo dinamiku uvodjenja ADSL-a, primetno je da se jednom nedeljno objavljuje spisak novih gradova u kojima ce biti realizacija.
evo kako je to izgledalo u protekle 4 nedelje:

Novi ADSL kapaciteti u Srbiji
Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ćemo od 26.02.2007. biti u mogućnosti da realizujemo EUnetADSL servise na sledećim centralama: Beograd, Zaječar, Smederevo, Jagodina, Kraljevo

Novi ADSL kapaciteti u Srbiji
Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ćemo od 19.02.2007. biti u mogućnosti da realizujemo EUnetADSL servise na sledećim centralama: Beograd, Novi Sad, Prokuplje, Užice, Prijepolje, Kragujevac

Novi ADSL kapaciteti u Srbiji: Beograd, Niš, Leskovac, Vranje, Aleksinac, Soko Banja...
Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ćemo od 12.02.2007. biti u mogućnosti da realizujemo EUnetADSL servise na sledećim centralama

Novi ADSL kapaciteti u Srbiji: Jagodina, Paraćin, Svilajnac, Despotovac, Topola
Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ćemo od 05.02.2007. biti u mogućnosti da pustimo ADSL servise na novim centralama

Sve ovo upucuje na zakljucak da je ova nedelja preskocena, jer je spisak novih gradova trebao biti objavljen 26.02.2007, sa obavestenjem da ce se u tim mestima ADSL pustiti nedelju dana kasnije. Posto nema ovih najava, smatram da je doslo do prekida akcije uvodjenja. Da li je prekid privremeni ili dugotrajni ne znam. Videcemo... Ali ne mirise na dobro..

Poslednja izmena:
Stvarno je krenula Subotica juce, direkt informacija iz Subotickog telekoma, sada ce mo videti kada ce doci do mene. Hmmm....raducka??!?!?!?!?! To ne znaci da radi ko zmaj!

Zna li iko kad ce stici modemi i kad ce poceti prikljucenje za 031 i 033 mreznu grupu?

Mikeli

Zna li iko kad ce stici modemi i kad ce poceti prikljucenje za 031 i 033 mreznu grupu?

Mikeli

Mozda posle 030 :banana:

Sala naravno, vidis da im se ne zna red.

Tokom ove nedelje se ocekuje pustanje ADSL-a u Boru, ali ako je Telekomu za verovati...:crash:

Kako onda nema Subotice na spisku gradova kod euneta ili nekog drugog provajdera..
Subotica nije grad i ne ispunjava uslove da bude grad po zakonu...ali nije tema to ovde...opshtine i gradovi dobijaju po redu "veza i vezica" ali ce svi na kraju dobiti pa nema razloga za nervozu...

to je onda 1Mb/s.
ljudi, ajde da me neko obraduje. kada ce Zvezdara vise? userem im se u port :)

!

Subotica nije grad i ne ispunjava uslove da bude grad po zakonu...ali nije tema to ovde...opshtine i gradovi dobijaju po redu "veza i vezica" ali ce svi na kraju dobiti pa nema razloga za nervozu...

e... kakvi su nam zakoni :zgran: :wall:

Krenuo ADSL u Subotici :banana:

Stvarno je krenula Subotica juce, direkt informacija iz Subotickog telekoma, sada ce mo videti kada ce doci do mene. Hmmm....raducka??!?!?!?!?! To ne znaci da radi ko zmaj!

Dobro ,radi o zmaj.Samo je drug na 256 a to je sporije nego moj wireless pa zato sam reko raducka.

Poslednja izmena:
Pa na svim sajtovima pise da je u Uzicu krenuo ADSL,ali ustvari nema nishta
Cuo sam da se spominje 19. mart kao eventualni pocetak realizacije Adsl
tako da ono sto pishu da je pocelo i da ima ,nije istina ;)

evo i moj prvi utisak ... naravno ako nekog zanima ...

naime , prvo sam sve povezao i probao onu varjantu kad bi sve trebalo da radi automatski preko LAN-a , međutim VELIKO iznenađenje , to ne da je radilo loše nego katastrofa ...

mislim u sebi ... ma znate već šta ( :wall: :crash: :wall: ) ... vidim ja da od ove varjante izgleda nema neke vajde (a već me polako vata nervoza ...) , i onda rešim da probam po uputstvu mog komšije ::: atheista ::: (hvala komšija) , i gle čuda ... sve je proradilo iz prve , i to čini mi se dosta dobro ... mislim brzina i nije neka , uglavnom je oko 420/105 (512 paket) , ali me je jako obradovalo to što je ping IZUZETNO stabilan , što je za nas gejmere daleko , daleko bitnije od par procenata gubitka na samoj brzini ...

inače u pitanju je ISDN linija ...

p.s. pazite kako kucate/čitate user/pass ... neviđeno sam se nervirao kucajući po ko zna koji put , jer je font totalno neki bezveze , i trebalo mi je desetak minuta da provalim da je u pitanju "malo L" , a ne "veliko i" ... eto , možda i to nekom pomogne ...

pozdrav svima sa najlepšim željama za što skoriji priključak na ADSL ... :wave:

Ljudi ADSl mi pravi problem.Kad PC gasim u hibernate modu a zatim , upalim PC ADSl veza nije upostavljena pa najbolje sto mogu da uradim je log off, onda radi.Ima li ko slicna iskustva?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno