pivce
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.04.2004
- Poena
- 620
ono kinesko djubre MT882 :smash:Koji modem ?
ono kinesko djubre MT882 :smash:Koji modem ?
Ja nemam primedbe na rad istog od kad sam ga podesio po mom ukusu.ono kinesko djubre MT882 :smash:
Ja sam blizu Žarkova, PCM, nema nikakvog glasa od Telekoma. Jesi li podneo zahtev za skidanje PCMa?
Jel neko docekao da mu se ucita web mail?? :d
Ja reko da vidim na sta lici al eto nesto jos cekam... :smash:
...pa ako nista odgovorili su ti sa informacijama vezanim za Valjevo, kakvim takvim, a ja i kad im navedem mesto boravka oni samo promrse nesto tipa sad ce jos malo, pocinju radovi na centralama i slicno...
Ja nemam primedbe na rad istog od kad sam ga podesio po mom ukusu.
Nemam pojma o cemu govoris :S: .Ne razumem se u "mreze".Daj neki link na kome ima objasnjenje kako i sta se podesava u vezi sa tim. A ako nije nista komplikovano,mogao bi ukratko da objasnis.
Jel neko docekao da mu se ucita web mail?? :d
Ja reko da vidim na sta lici al eto nesto jos cekam... :smash:
Evo inace mog testa:
download 222kb/s juce je bio 232kb/s
upload 46kb/s juce oko 55kb/s
Problem je u tome sto se ponekad zaglupne pa se spusti na nivo dial-up konekcije.
Ukucaj u browser 192.168.1.1
Juce upste nisam mogao da otvorim ovaj forum a danas leti.
Inace kad ga podesim kao pure bridge ne mogu da se logujem jer server ne prihvata moji username i password, koje sam ostavio kad sam podnosio zahtev.
Koji paket imas?
To je izgleda do foruma... Nije hteo ni meni da se otvara sa akademske.
Tu se koristi onaj dugacki username i password. Taj sto si ostavio je za email.
Kod mene radi na taj nacin.
Bogami ja ne mogu da izvucem vise od 210k d/l i 50k u/l![]()
Rekao sam da ce nam ISDN doci glave. Idi u Telekom i zahtevaj da te sa ISDN prebace na obicnu liniju, jer je ocigledno da zbog njega ne mozes dobiti ADSL.El dobi neko na ISDN ADSL negde od Telekoma? Sad kazu da ce da bude u cetvrtak a trebalo je danas...
El dobi neko na ISDN ADSL negde od Telekoma? Sad kazu da ce da bude u cetvrtak a trebalo je danas...
je*ote kakav majmunizamna kraju će ispasti da ISDN korisnici imaju sasvim pristojan pristup internetu da im ADSL u opšte ni ne treba. :smoke: pa ovo samo kod nas ima:crash:
pa ljudi koji su na ISDN priključku extra visoke račune prave a sad još treba da razmišljaju da li će uopšte dobiti TELEKOMOV smrdljivi ADSL. :wall:
stoka :whip:
šljam :trust:
klošari :zgran:
neradnici ,)
prevaranti :zgran:
kako čovek da okarakteriše ovakve prodavače magle. kao poštene i vredne čike koje žele maksimalno da udovolje svojim korisnicima koji im uredno plaćaju svaki telefonski račun.:wall:
Pa kakva dodatna argumentacija jos treba. Sve je receno, samo prelistaj koju stranu unazad.Razumem vas ali ne bi skodilo malo vise argumentovane price.
j
pa ljudi koji su na ISDN priključku extra visoke račune prave a sad još treba da razmišljaju da li će uopšte dobiti TELEKOMOV smrdljivi ADSL. :wall:
stoka :whip:
šljam :trust:
klošari :zgran:
neradnici ,)
prevaranti :zgran:
Pa kakva dodatna argumentacija jos treba. Sve je receno, samo prelistaj koju stranu unazad.
Ova prica sa ISDN mi stvarno ne ide u glavu.
@djalf
Nisam mislio da stvarno vratis ISDN. Nego samo da pitas, onako, cisto da vide kakvi su *****i, da sami sebi skacu u stomak, pa poceli ljude da nateruju da vracaju ISDN, umesto da rade na povecanju broja ISDN korisnika.
Pitaj ih samo, da li treba da vratis ISDN da bi dobio ADSL. Da vidis sta ce da kazu....
El dobi neko na ISDN ADSL negde od Telekoma? Sad kazu da ce da bude u cetvrtak a trebalo je danas...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari