lazna uzbuna. pozovem sada Beotel i pitam da li mogu da uzmem kod njih ADSL iako sam se prijavio kod Telekoma, a oni kazu "nemate jos mogucnosti (tj. portova)", kao radovi su jos u toku...stvarno su cigani...
Halo ljudi.
Danas me celo popodne drugari i svi su primetili da mi se glas cuje cistije na fixnom.
Vec skoro dva meseca sam imao cudne sumove na tel. liniji i probleme sa dial-up.
Na eunet mi je veza pucala i pod winom i pod linom i pod freeBSD tako da nije bilo do software vec do tel linije.
Od kako sam danas stavio mikro filter tel. linija mi se preporodila i opet mi se modem kaci na 52k do 54k![]()
![]()
:-devil-: :-devil-: :-devil-:
Tako da je moja teorija da su me prikacili na adsl instalaciju ali da su me tek danas zvali da uzmem opremu, i to za oba tel. broja. Jedan sam morao da otkazem:-devil-:
Posto imam iste simptome(puca veza svakih par minuta) od kada sam presao na novu centralu(ne desava se samo meni, provereno) da li bi pomoglo da stavim filter na obicnu liniju (nemam ADSL) posto me izludjuje?
isti djavo, mislim da cu uzeti kod Beotela ali nadam se da ce i on dati duplo vece brzine kada to uradi i Telekom...
Vranje i Leskovac su dobili ADSL još u petak. Ja nemam informaciju da li je neko u Le već prikljucen, ali verovatno jeste, oni sa vezama, radnici telekoma i tako to. Meni su u petak rekli da će me pozvati svakog časa da potpišem ugovor, tako da čekam, ako me ne pozovu sutra idem ponovo. Mislim, teško je verovati nekom ko ne poštuje rokove.Sad sam video na jednom Vranjskom forumu da je lik dobio u petak ADSL 768/196 paket. Kaze imao srece da bude medju prvima, na sta mu ja kazem da ne se*e nego da kaze ko mu je veza u tekekomu(ne zasluzuju da ih pisem velikim slovom). Ne znam koliko je tacna informacija ali u svakom slucaju idem u telekom u ponedeljak. Ili ADSL ili secem banderu ispred kuce!
moze li neko sa adls iz novog sada da kaze kakvi su pingovi i da li ima i koliki je packet lost, i to prvenstveno mislim na cod2.
Sad ispada da Telekom ne nudi sam ADSL??? Samo u Srbiji![]()
Koji modem ?dobio ADSL pre par dana...i imam jedan veliki problem jer se desava da u toku rada modem blokira, tacnije upale se sve sijalice a neta nema
zna li neko sta to moze biti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari